lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Demo error
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-02-2006, 09:03 PM   #1
klausefluoride
Lurker
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Demo error

In the galactic conquest mode I can't beat the Vergesso Asteroids. Everytime I play it I destroy all of the enemy ships, but they keep spawning from the space station that I had already destroyed. There is no way to target the station and the ships won't automatically fire at it so I don't know what's wrong. I've played it multiple times and the same problem keeps recurring.
klausefluoride is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2006, 09:26 PM   #2
popcorn2008
Little Green Friend
 
popcorn2008's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ypsilanti, MI
Posts: 1,239
Try re-installing the demo, it may have installed wrong. It sounds like your having the invisible space station problems.

Welcome to the forums by the way!


> Lucas Forums Moderator
> Petroglyph Forums Moderator
> Unofficial Petroglyph Fan Forums Global Moderator
popcorn2008 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Empire At War: Demo feedback > Demo error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:34 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.