lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Empire Mod for Chriz 5 mod
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-24-2006, 10:01 PM   #1
Sithman1138
Junior Member
 
Sithman1138's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 288
Empire Mod for Chriz 5 mod

I'm making a mod that lest you play as the Empire. The Very Easy BETA Version is done. I uploaded it to EAW Files. It's easy because of balanceing but thats a issue I'm resolving. This requires Chriz mod.....Or, you can just get the updated files for 56kers. I'll have both up as soon as their approved.


-Adthrawn of SWGBH
-Sithman1138 of TF.N

^^Sig by Sabretooth^^
ADTHRAWN DESIGN TEAM
Sithman1138 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-24-2006, 10:16 PM   #2
Iamme
Rookie
 
Iamme's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 115
you could just take the files from Byrants mode, they're not exactly extensive.
Iamme is offline   you may: quote & reply,
Old 01-24-2006, 11:11 PM   #3
lukeiamyourdad
Using Teletraan I
 
lukeiamyourdad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Montréal, Québec, Canada
Posts: 8,274
LFN Staff Member 
No you can't. It's actually a frowned upon practice to just take somebody else's files and use it for your own mod without asking first.
You can do it for your personnal use only.

A question of basic mod etiquette


http://www.marioramos.ca/ -A friend of mine and an aspiring filmmaker.
lukeiamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 12:26 AM   #4
Iamme
Rookie
 
Iamme's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 115
Quote:
Originally Posted by lukeiamyourdad
No you can't. It's actually a frowned upon practice to just take somebody else's files and use it for your own mod without asking first.
You can do it for your personnal use only.

A question of basic mod etiquette
I didn't mean uncredited and as far as I know their is absolutely no difference between lifting them and doing them youself.

Besides, it's about an 8 second editing job for each of the three files, factions, campaigns_singleplayer and the story_sandbox file

EDIT: It would also be helpful if Sithman said what he was intending to do with the Empire. As it stands it's only changing those files around, unless he's balancing the campaigns_singleplayer file to find a good mix of starting units. Perhaps the AI?
Iamme is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 02:19 AM   #5
clone_troopa
Rookie
 
clone_troopa's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ?
Posts: 50
Quote:
Originally Posted by lukeiamyourdad
No you can't. It's actually a frowned upon practice to just take somebody else's files and use it for your own mod without asking first.
You can do it for your personnal use only.

A question of basic mod etiquette

Not just mod etiquette, but human etiquette. It's a rule


Like for example, you copying the girl of my dreams as a public avatar! (dreams shattered)
clone_troopa is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 04:28 AM   #6
Sithman1138
Junior Member
 
Sithman1138's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 288
The rreason I did it was because for those who don't understand it, they can have it. And I'm trying to balance out AI's and things of that sort, but using his mod as a foundation. I could not post it if it would be such a problem. Let me know.


-Adthrawn of SWGBH
-Sithman1138 of TF.N

^^Sig by Sabretooth^^
ADTHRAWN DESIGN TEAM
Sithman1138 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 07:37 AM   #7
christnet06
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 20
Excellent MOD !!! Very good job, Thanks !!
christnet06 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 08:39 AM   #8
shadowsfm
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 477
i was working on my mod, hoping i can get the missing heros working by giving them bodys and icons that i know works. well, screw it.
shadowsfm is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 10:54 AM   #9
Andy819
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 53
ANy idea when it will be finished?





Total War
Andy819 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 11:14 AM   #10
Rebelknight
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 44
anyone having trouble with the invis Imp ground unit? I think its the 8 leged cannon?
Rebelknight is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 03:59 PM   #11
Rebelknight
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 44
Any ideas? This is not playable, your can't do land battle because of invis units? :/
Rebelknight is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2006, 07:59 PM   #12
Sithman1138
Junior Member
 
Sithman1138's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 288
The units, as far as I'm concerned thru playing it, aren't invisible. I'll try the cannon though to see. I'll post the link tonight


-Adthrawn of SWGBH
-Sithman1138 of TF.N

^^Sig by Sabretooth^^
ADTHRAWN DESIGN TEAM
Sithman1138 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > Empire Mod for Chriz 5 mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:13 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.