lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Script
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-03-2014, 12:47 AM   #1
Darth Hayze
Rookie
 
Darth Hayze's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 27
Current Game: Revenge of Revan
Script

So when I open the text editor in KT and tell it the script is for K2, I getthis error:

Value cannot be null.
Parameter name: item.

This happens both when there is a script open and when there isn't. I've never encountered this before, until this new computer.

Darth Hayze is offline   you may: quote & reply,
Old 04-03-2014, 03:06 AM   #2
DuckfromPortal
Rookie
 
DuckfromPortal's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Washington, United States
Posts: 152
Current Game: TSL
SO you specify for k2 and then it tells you its null, after that does it close it or does it not let you go on or what?


Quack
DuckfromPortal is offline   you may: quote & reply,
Old 04-03-2014, 11:40 AM   #3
Darth Hayze
Rookie
 
Darth Hayze's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 27
Current Game: Revenge of Revan
It lets me continue or close. But continuing and then trying to compile results in the same error.

Darth Hayze is offline   you may: quote & reply,
Old 04-04-2014, 03:59 AM   #4
Hassat Hunter
Forumite
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 555
Use DeNCS instead?
Hassat Hunter is offline   you may: quote & reply,
Old 04-04-2014, 03:19 PM   #5
Darth Hayze
Rookie
 
Darth Hayze's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 27
Current Game: Revenge of Revan
I wanted KT cause when compiling it helps spot errors, nwnssconp isn't as nice.

Darth Hayze is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2014, 06:17 AM   #6
Hassat Hunter
Forumite
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 555
It's usually enough for me.
But I don't think KTOOL is really fit for KOTOR2. I use it to sometimes easily check files (like .utc), but always use other tools to get things done, such as GFFEditor.
There's just too many drawbacks to using KOTORTool to modify most things, if not outright not working properly (dialogues).
Hassat Hunter is offline   you may: quote & reply,
Old 04-07-2014, 11:07 PM   #7
Darth Hayze
Rookie
 
Darth Hayze's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 27
Current Game: Revenge of Revan
I realize it doesn't work for alot of K2 stuff, however, in the past I have had no problem using it on K2 scripts. I prefer it over other methods, because, afaik, it is the only one with a debugger. With nwnsscomp I have to figure out the problem on my own(which I'm getting better since KT taught me how to spot problems.)

Darth Hayze is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > KotOR Tool > Script

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:08 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.