lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: marksman/sniper
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-02-2006, 08:15 AM   #1
keyzersoze
Lurker
 
keyzersoze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7
marksman/sniper

hi everyone i just noticed something in my game i dont know if it is a glicth or maybe my game is screwed up but! i noticed that on the sniper that he has no aiming hud while carrying the sniper. only when i am zoomed in with the sniper does he have the aiming hud but if you are not zoomed in then there is no aim hud. is it supposed to be like that?
thanks

Last edited by keyzersoze; 02-02-2006 at 08:30 AM.
keyzersoze is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2006, 08:21 AM   #2
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
It's meant to be like that, it was in SWBF1, It's just because you aren't meant to fire it without zoom or something.



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2006, 08:29 AM   #3
keyzersoze
Lurker
 
keyzersoze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7
hi MC thanks for the quick reply. ya i noticed that in swbf1 you had it but in this one you dont and i actually would like it cause the sniper is powerful and in those instances where you run into someone you can quickly blast them instead of having to zoom first. but just too clarify this is in your swbf2 game as well not just mine?
keyzersoze is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2006, 09:07 AM   #4
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
Yes it is in my game, it just seems like they're simply encouraging the use of the scope with the rifle.



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2006, 03:05 PM   #5
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
well, I think its kinda stupid cause:
1) sniper is already toned down, being without prone and the dread orbital (if you ever played BF2)
2) such "defect" can easily be fixed with a piece of tape on the monitor.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2006, 03:09 PM   #6
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
Quote:
Originally Posted by PoiuyWired
2) such "defect" can easily be fixed with a piece of tape on the monitor.
I don't think anyone is that desperate.



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2006, 07:26 PM   #7
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
I have been doing well without using the tape (which is cheating). The sniper should really have the aiming hud or a more powerful pistol.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 02-21-2006, 06:25 PM   #8
quinnerino
Rookie
 
quinnerino's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
There is an aiming HUD in the Xbox version...which one are you playing?
quinnerino is offline   you may: quote & reply,
Old 02-21-2006, 08:50 PM   #9
jawathehutt
Its 5 o'clock somewhere
 
jawathehutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,635
Current Game: Age of Empires II
on my freinds ps 2theres a hud
i think its like mines
pc gets less



"Everyone that posts here is aware of the game, thanks though." ET
"It is Lucasarts"~ LordJhredmo
jawathehutt is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2006, 12:57 AM   #10
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
The sniper doesn't have an aiming hub on the PC when the unit is not zoomed in.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2006, 12:29 PM   #11
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
PS2 versions have quite a few things different I think, then again I am smart enough not to buy a PS2 version...

And like it or not, unless they add the targeter back in, tape is the only way. and Snipers need all the help they can get in BF2, they lost their recon droids already, and also the crawling mode... and their award weapon is craap.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2006, 12:31 PM   #12
Redtech
Veteran
 
Redtech's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: London, England
Posts: 800
And everyone is so fast, that you need a medal for scoring kills in the first place...


I am the definition of your defeat.
Redtech is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2006, 03:43 PM   #13
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
Quote:
Originally Posted by PoiuyWired
PS2 versions have quite a few things different I think, then again I am smart enough not to buy a PS2 version...
More PS2 bashing, from what i've heard the PS2 differences seem to be an improvement to the other versions.
Sniper sights when not in zoom, standable vehicles, not that smart are you.



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2006, 04:19 PM   #14
jawathehutt
Its 5 o'clock somewhere
 
jawathehutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,635
Current Game: Age of Empires II
i want 4 mines
also i agree, everything needs to s l o w down



"Everyone that posts here is aware of the game, thanks though." ET
"It is Lucasarts"~ LordJhredmo
jawathehutt is offline   you may: quote & reply,
Old 02-25-2006, 12:33 AM   #15
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
standable vehicles?

By the way, the "crawling mode" is called prone.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 02-25-2006, 09:04 AM   #16
Redtech
Veteran
 
Redtech's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: London, England
Posts: 800
PS2 has the best control scheme for a start. The x-box controller was designed by Microsoft and it shows. I mean, what's with the squidgy buttons? I can't tell if I should press too hard or not...


I am the definition of your defeat.
Redtech is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2006, 03:45 PM   #17
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
Quote:
Originally Posted by MachineCult
More PS2 bashing, from what i've heard the PS2 differences seem to be an improvement to the other versions.
Sniper sights when not in zoom, standable vehicles, not that smart are you.
Not really PS2 bashing, I like PS2.

I say that mainly cause LA basically abandon any aftersale service to PS2, which is forseeable before even the game is out...

PC would always get more community support, just cause making mods for a PC is way easier.

But yeah, if BC version can be like PS2 then most of my complain would be gone.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 02-28-2006, 12:07 PM   #18
Redtech
Veteran
 
Redtech's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: London, England
Posts: 800
PC usually get more community support?? Who's got the better update so far? :P


I am the definition of your defeat.
Redtech is offline   you may: quote & reply,
Old 02-28-2006, 02:59 PM   #19
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
well... definitely not PS2!!!

Oh, and once the mod tools are out, thats when the real game begins.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2006, 08:53 AM   #20
Redtech
Veteran
 
Redtech's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: London, England
Posts: 800
It was X-Box. :P And when the Mod tools come out... I'll be a year older and SWBF3 will be well on it's way.


I am the definition of your defeat.
Redtech is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2006, 11:33 PM   #21
MandaloreBIC
Rookie
 
MandaloreBIC's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Mandalorian System
Posts: 107
and redtech is... wrong again


"He's no good to me dead"-Boba Fett
"This doesn't concern you, jedi."-Boba Fett
"He doesn't take a hint, this guy."-Jango Fett
"I'm just a simple man trying to make my way in the universe."-Jango Fett
"We'll just have to finish him."-Jango Fett
MandaloreBIC is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2006, 08:46 AM   #22
Redtech
Veteran
 
Redtech's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: London, England
Posts: 800
Stop looking into the mirror. I don't remember you contributing anything useful in discussion for a while now.

Tell me, with your elite knowledge then, where are the Mod tools?

A lot of people are waiting.


I am the definition of your defeat.
Redtech is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2006, 01:38 PM   #23
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
You could try...

here: http://www.fileplanet.com/160986/160...Tools-%5BPC%5D
or here: http://www.vgpro.com/file/10623_swba...tools.exe.html


You can also search for 'swbattlefrontiimodtools.exe' in any search engine and get many more places.


Wow, we are off the topic:



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2006, 09:07 AM   #24
Redtech
Veteran
 
Redtech's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: London, England
Posts: 800
Sadly, haven't got the traditional "tool of the year award" from planetcnc.com which I could give myself. :P OK, I concede there with pants over my ankles.

Actually, better re-install, I've got some stuff to build!

This thread was about snipers?
Y'know, if the units were sorted out better, there wouldn't be a need to take out the scope.


I am the definition of your defeat.
Redtech is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2006, 02:18 PM   #25
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
lets put the scope back then, The little tape on my screen is annoying when I am doing other stuff.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > General Discussion > marksman/sniper

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:38 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.