lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem with 1.02 patch.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-18-2006, 05:39 PM   #1
TheMeanestGuest
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7
Problem with 1.02 patch.

Ok.. so the game would work fine before the 1.02 patch, but now when I try to run it with the 1.02 patch installed it just ctds when the game is loading.
TheMeanestGuest is offline   you may: quote & reply,
Old 02-19-2006, 09:40 AM   #2
TheMeanestGuest
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7
Uhhh.. can no-one help me?
TheMeanestGuest is offline   you may: quote & reply,
Old 02-19-2006, 10:37 AM   #3
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
Did you install patch 1.1? Or just went straight to 1.2?
I installed 1.1 then 1.2 and I know it does say that you wont need 1.1 and just to get 1,2 but you just never know.

DMUK
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Problem with 1.02 patch.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:36 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.