lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Pirate Mod
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-27-2006, 12:13 PM   #41
Jay1717
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
Really enjoy this mod, nice one. How did you extract and re-skin the textures.

Last edited by Jay1717; 02-27-2006 at 12:17 PM. Reason: (Adding a question)
Jay1717 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2006, 02:32 PM   #42
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Thanks, I used photoshop and the .dds plugin to retexture them.
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2006, 02:39 PM   #43
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
New update:
My music addon(300+ mbs):
Package 1: http://rapidshare.de/files/14241023/...ddon1.rar.html
Package 2: http://rapidshare.de/files/14241228/...ddon2.rar.html
Package 3: http://rapidshare.de/files/14241285/...ddon3.rar.html
Package 4: http://rapidshare.de/files/14240311/...ddon4.rar.html
Please extract the files from all four and put them in your data folder located in your gamedata. Enjoy!
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2006, 05:52 PM   #44
DonBilbo
Rookie
 
DonBilbo's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Im livin in Germany
Posts: 79
can i post this on eawhq.de?
i'd like to create a download mirror


Empire at War HQ|Head Admin
Steiner Modding|Transatlantic PR


DonBilbo is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2006, 07:05 PM   #45
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Sure, why not.
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-28-2006, 08:37 AM   #46
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Update 10: Reworking the techtree for the pirate side to be more balanced with the opposing faction the empire.

Fixed the bug where some ships didnt show buildable in galatic conquest.

Gave Pirates access to V-wings with hyperspace and Headhunters has been activated aswell.

Luke has been switch as shown:



But, I havent been able to locate the sound files so the pirates has the voice of luke. lol
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-28-2006, 06:11 PM   #47
Lanaus_Caspian
Rookie
 
Lanaus_Caspian's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 33
Well, right now I'm working on the galactic map. I just need to figure out where a few planets go, I cant find a map that shows their location. Also after I exit at battle it makes the scale of the galactic map go back to its original size. As soon as I get the map from the chronologies book. We should probably merge our mods soon.



Divide. Isolate. Destroy.

"The best victory is when the opponent surrenders of its own accord before there are any actual hostilities...It is best to win without fighting."
-Sun Tzu
Lanaus_Caspian is offline   you may: quote & reply,
Old 02-28-2006, 11:27 PM   #48
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Sure, Caspian!

Update#11: New loading screen!

dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2006, 12:31 AM   #49
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Update #11b: Decided to change it abit with the words.


I'll post the download link in 30 mins.
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2006, 05:45 AM   #50
Jay1717
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
If you send me the un-edited files, I can create a much nicer menu/background

(I study photoshop in college)
Jay1717 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2006, 12:16 PM   #51
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
You have it, go to your directory and go to the folder install and theres two folders you should look at, one named audio and the other named pages. For the menu go into the pages there a menu folder. Goodluck!
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2006, 10:14 PM   #52
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Pirates At War 2.0 second Patch

Hi, this patch brings new fixes and a new fleet combat system.

Instead just one captial fighting alone I made a squaderon of different ships to make a fleet, they are more expensive and weaker but faster, easier to handle.At the moment, i'm deciding to only implement this in pirate faction.For empire they are stronger and more bulky to conteract the pirates swift speed.

For groundbattles, I fixed the pirate infrantry bug.Next update, will focus on balancing both pirates and empire.

Homeone has been given a new skin, more dark.

New patch for download: http://rapidshare.de/files/14475881/...patch.rar.html

Enjoy!
Screenshots:
Fixed infrantry for pirates.

Fleet one in action!

Fleet two in action!

New Homeone:
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2006, 02:07 AM   #53
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Updated Hardpoints: Ships are stronger and shoot more lazers which is awesome all around.
Download Here:
http://rapidshare.de/files/14483342/...oints.rar.html
Screenies:
Battleship fight:

My battleship lost after a long battle:

Engage the enemy!

Loads of ties engaging my ships :X
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2006, 12:34 PM   #54
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Hello all! Lanaus_Caspian (Naissus) and I (dookie23) is going to merge our mods together.

At the moment, we are thinking about having a total have four races.The third race will be pirates and will be out soon, since I did most of the third race.Naissus is creating a new race called Zin Imperium.

Lets hope all turns well! I cant wait!
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-05-2006, 09:04 PM   #55
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Hi, heres some of previews on land battles.
Having ships, on land battles.

Venator hardpoints is all working(except the hanger atm):


Venator firing on infrantry with two V-wing escorts:


Probably gonna give the option to let the empire have accamlator with couple of tie escorts later.
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-05-2006, 10:20 PM   #56
Three60
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 239
That's good! Keep up the good work!


Three60 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-05-2006, 10:24 PM   #57
Darth_Extas
Junior Member
 
Darth_Extas's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: On the Eclipse destroying anything in my way
Posts: 497
How were you able to get a ship over land exactly? I find that intresting, good job and there is another leap in the moding area of Empire At War.



Sig made by Princess Lyla

http://gh.ffshrine.org?r=20872

The Sith will always be around as long as there is hate in the Galaxy.

Dark Hands of the Empire(Clan Member)
Darth_Extas is offline   you may: quote & reply,
Old 03-05-2006, 11:27 PM   #58
Lanaus_Caspian
Rookie
 
Lanaus_Caspian's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 33
That is just insane.



Divide. Isolate. Destroy.

"The best victory is when the opponent surrenders of its own accord before there are any actual hostilities...It is best to win without fighting."
-Sun Tzu
Lanaus_Caspian is offline   you may: quote & reply,
Old 03-05-2006, 11:41 PM   #59
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Ship change and Height change.

Instead of the venator, I decided to let HomeOne(it counts as a hero so only one per player) for grounds battles being able to spawn 2 fighter escorts and Infrantry escorts. Hanger Now working!

Also made them go higher so having shields on bases is must.

Screenie#1:


Screenie#2:
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-06-2006, 03:26 AM   #60
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Last update on ships in land battles:
Stardestroyer can spawn one repulsor tank, 3 tie fighters and two bombers.No limit but they took damage while going through the atmosphere so they lost couple of hardpoints to balance it out.

Stardestroyer(Empire of course:P) unleashing lasers:


Stardestroyer spawns a bomber:


Stardestroyer spawns a fighter:


Enjoy!
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-06-2006, 11:47 AM   #61
mandead
Rookie
 
mandead's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: England's green and pleasant land.
Posts: 90
Some of these screenshots look immense. What scaling are you using for space units?

mandead is offline   you may: quote & reply,
Old 03-06-2006, 11:53 AM   #62
Ali1392
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 205
wow but i carnt get it to work i put it in C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\Data do i have to have it all converted to xml or summit if so where can i get this done
Ali1392 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-06-2006, 02:58 PM   #63
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
The land battles with cap ships is not out there yet, i'm still testing.
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2006, 03:23 AM   #64
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Heres a update on my current work:

This is the very early stages of r2d2 building outside of buildpads take a look:

Pirates looking as the r2d2s builds the defences:



R2D2 finds a nice spot on the Ice for mining factory:



R2D2 starts the construction:



Perimeter defences finished:



I decided one building per droid(no more).

Enjoy!
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2006, 11:28 AM   #65
Ali1392
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 205
i carnt get it to work i put it in C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\Data do i have to have it all converted to xml or summit if so where can i get this done. i whant to do this for the old versions then the newer ones any ideas
Ali1392 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2006, 02:54 PM   #66
Three60
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 239
Hey, I have a question. How did you get R2 to build things? Do you think that it would work in space?


Three60 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2006, 03:45 PM   #67
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
I gave it tactical build options and yes it is possible to build in space.
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2006, 10:15 PM   #68
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Pirates At War Merged
Hello!

I have exciting news, a new team member has joined PAW and is impressive at making Galatic Campagins. His creation and is still in the process of making a enjoyable and exciting gameplay. Also, Naissus is going to construct a new faction called Zin Imperium will be released in the future.

I myself has added new additions. Such as new buildings (R2d2s building defences and mining factories)methonds and the ability to control battleship in land battles!
R2d2s replaces the T4-B tank and the battleship replaces the speeder. The requirements are high for both.


We hope you will enjoy our mod. Thank You!

Team members so far:
~Naissus~ ~Dookie23~

Download link: http://rapidshare.de/files/14966441/...erged.rar.html

Screenies:

HomeOne crashes into the ground well not really(lol):


AT AT says Oh no!!:


Battleship fight:


Battleship fight continues:


Early stages of R2D2 building:
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2006, 11:02 PM   #69
Three60
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 239
Keep it up! I'll test it soon, I kinda like this.
BTW, could you send me a PM about how to make a unit build things?

EDIT: Got into a battle, and I got an exeption. No clue why, it was loading the battle and I got it.



Last edited by Three60; 03-07-2006 at 11:16 PM.
Three60 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2006, 12:19 AM   #70
Lanaus_Caspian
Rookie
 
Lanaus_Caspian's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 33
Quote:
Originally Posted by Three60
Keep it up! I'll test it soon, I kinda like this.
BTW, could you send me a PM about how to make a unit build things?

EDIT: Got into a battle, and I got an exeption. No clue why, it was loading the battle and I got it.
Just wait we have a few more things cooking up.



Divide. Isolate. Destroy.

"The best victory is when the opponent surrenders of its own accord before there are any actual hostilities...It is best to win without fighting."
-Sun Tzu
Lanaus_Caspian is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2006, 10:14 AM   #71
Admiral Sith
Junior Member
 
Admiral Sith's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 375
Its just a random thing, i got it in a space battle.



"It may be that the old astrologers had the truth exactly reversed, when they believed that the stars controlled the destinies of men. The time may come when men control the destinies of stars." -Arthur C. Clarke

"Ideals are like stars: you will not succeed in touching them with your hands, but like the seafaring man on the ocean desert of waters, you choose them as your guides, and following them, you reach your destiny." -Carl Schurz
Admiral Sith is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2006, 03:34 PM   #72
Ali1392
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 205
how do you get it to work i put it in C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\Data
do i need to have my game files converted to xar or zip or sumit for it to work plz reply to this
Ali1392 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2006, 05:33 PM   #73
Three60
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 239
put it in C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\Data\XML and it will work. You need to make the XML folder.


Three60 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2006, 09:27 PM   #74
Dirk Pitt
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Location: On the Bridge of the Executor(im one of the guys doin nothin on the controls)
Posts: 125
gosh yall have done so much and i have barely explored the XML fiels


The Imperial Security Squadron at http://iss-hq.net
Dirk Pitt is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2006, 11:41 AM   #75
EAWFAN
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 287
great lookin mod except i cant download the first part(2.0 alpha) the link is bad could you please fix that soon

edit: didnt notice that the patches had all the files in them lol




www.aosw.petrolution.net --- Ages of Star Wars: Jedi Civil war --- Official website
EAWFAN is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2006, 01:03 PM   #76
Ali1392
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by Three60
put it in C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\Data\XML and it will work. You need to make the XML folder.
just make a folder called xml
Ali1392 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2006, 01:33 PM   #77
EAWFAN
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 287
after playing the mod for a little while i have a few suggestions: 1 shrink all of the units a bit because in land battles it is impossible to see the sd's and home one and also in galactic conquest the ship sizes are really unrealistic(some are even bigger than the space stations) and the sizes are nearly imposible to play with out stutter\freezes unless you have a super computer. my graphics are on low. 2 in skirmish there is no pirate base so you can only play 1v1 2v1. 3. sd and home one are imposible to see unless you zoom out all the way but then you cant see your other units. hope there fixed next version




www.aosw.petrolution.net --- Ages of Star Wars: Jedi Civil war --- Official website

Last edited by EAWFAN; 03-10-2006 at 02:33 PM.
EAWFAN is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2006, 02:35 PM   #78
Admiral Sith
Junior Member
 
Admiral Sith's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 375
The patches dont have all the files in them. You have to download each one of them, some contain skins and different XMLs



"It may be that the old astrologers had the truth exactly reversed, when they believed that the stars controlled the destinies of men. The time may come when men control the destinies of stars." -Arthur C. Clarke

"Ideals are like stars: you will not succeed in touching them with your hands, but like the seafaring man on the ocean desert of waters, you choose them as your guides, and following them, you reach your destiny." -Carl Schurz
Admiral Sith is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2006, 03:39 PM   #79
Ali1392
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 205
rite i could only find 2.0alpa and 2.0sencond patch i put them
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\Data\XML
a file i made but it still has no effect and for some reason the links on the first page dont work
Ali1392 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2006, 09:42 PM   #80
dookie23
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 105
Hmm, i'm taking a break for abit when I get back next week I'll rehost them somewhere else.
dookie23 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > Pirate Mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:28 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.