lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can't get KotOR TOOL to work at all
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-16-2006, 02:25 PM   #1
DarthMaul v.1/2
Banned
 
DarthMaul v.1/2's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Mar 2006
Location: The bottom of that well, inside the Naboo Royal Palace- I converted it to a decent 1/2 flat...
Posts: 112
Unhappy Can't get KotOR TOOL to work at all

I posted this at T3-M4 as well, however there is no one there, so I'm posting this here, too... I am a nOOb to modding and I have downloaded KT and .net that is required for KT (I installed .net first, per KT instructions). KT goes to the end of it's installation and when it gets to "FINISH" the KT does not open and I recieve the following ERROR report: kotor_tool.exe -Common Language Runtime Debugging service --- Application has generated an exception that could not be handled --- Process=id=0x394(916), Thread=0x120(288) --- Click OK to terminate application Click CANCEL to debug the application --- I tried selecting CANCEL to begin debugging, but nothing happens. This is very frustrating for someone like me that is new to all of this. I've been itching to start modding but I can't even get the engine to turn over (so to speak), can someone PLEASE help me get this show back on the road? Thanks in advance for your help!
DarthMaul v.1/2 is offline   you may:
Old 03-16-2006, 02:28 PM   #2
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
You already asked your question in the Kotor tool forum, which is the appropriate forum for KT related questions: http://www.lucasforums.com/showthrea...99#post2048199

Please be patient. These are forums, not a chat room so it's normal that the answer does not come immediately.
Darth333 is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Can't get KotOR TOOL to work at all

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:03 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.