lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Computer Issuies
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-22-2006, 07:52 PM   #1
Jmaster3265
Forumite
 
Jmaster3265's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 560
Computer Issuies

Ok, idk why but i noticed something with my monitor lately it seems as if everything is more zoomed in and bigger. It is hard to explain. like i have noticed it just doesn't seem right. If i set it to a zoom in setting for ex: the intrnet explorer kind of goes off the screen. Idk how else to explain it. Help any1 know what happened i noticed this today. HELP.

It is like my computer monitor isnt displaying everything correctly. It seems as if everything is going off the screen or very much zoomed in.



Last edited by Jmaster3265; 03-22-2006 at 08:31 PM.
Jmaster3265 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2006, 09:25 PM   #2
popcorn2008
Little Green Friend
 
popcorn2008's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ypsilanti, MI
Posts: 1,239
This is probably due to monitor switch settings. Depending on if you have and older or newer model monitor heres the steps you should take:

For a newer:
There's probably one menu switchs and arrow buttons. Push the menu button and use the arrows to mess around with the width, height, and zoom buttons.

For an older:
There's probably a few roller type buttons underneath the monitor. Move these around to fix the problem.

Also note the buttons im referring to are on the monitor itself.


> Lucas Forums Moderator
> Petroglyph Forums Moderator
> Unofficial Petroglyph Fan Forums Global Moderator
popcorn2008 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-23-2006, 11:18 AM   #3
gswift
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Lenexa, Kansas (suburb of Kansas City)
Posts: 264
Another possibilitly is that some program you're using (like a game) is changing the resolution and then not changing it back when it exits. I've see Rome:Total War do this once or twice, for example. To fix that, I changed my windows screen resolution and game resolution to be the same. That way it wouldn't mess things up when it didn't work right. Not sure what the root cause was. All drivers, directx, etc were up-to-date.


Gary Swift (aka gswift)
Lenexa, Kansas USA

You can try to monkey-proof your program, but you'll never monkey-proof the monkey.
gswift is offline   you may: quote & reply,
Old 03-23-2006, 05:30 PM   #4
Jmaster3265
Forumite
 
Jmaster3265's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 560
Edit: fixed it i clicked auto which im assuming is default it fixed everything. Now i'm just wondering why when i open up intenret explorer the scroll bar moves down a bit automatically? Never did this before. Odd, i wonder if it has to do with my homepage comcast. If anyone has comcast internet and comcast is there homepage let me know if this happens to you to.



Last edited by Jmaster3265; 03-23-2006 at 05:49 PM.
Jmaster3265 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Computer Issuies

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:40 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.