lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Komino mod
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-09-2006, 02:29 PM   #1
admiralach
Rookie
 
admiralach's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 63
Komino mod

This new mod i made adds the star system "kamino" to every conquest map except one "the lines are drawn".
Find it at: http://www.freewebs.com/admiralach/mods.htm
admiralach is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2006, 04:43 PM   #2
hzh
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 28
so, u mean this mod add more planets in galatic comquest?
hzh is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2006, 06:45 PM   #3
FuzzySmurf
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 98
1 more, kamino...
FuzzySmurf is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2006, 03:17 PM   #4
admiralach
Rookie
 
admiralach's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 63
thats the only one you can add with the current game files that ive found
admiralach is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2006, 04:35 PM   #5
FuzzySmurf
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 98
and technically, kamino is incomplete in the game since it does not have a land map even though it has land building spaces... thats probably why they took it out, becuase it wasnt finished
FuzzySmurf is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2006, 04:43 PM   #6
Three60
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 239
Quote:
Originally Posted by admiralach
thats the only one you can add with the current game files that ive found
You can add more planets then that. IF you mean that are already there, then you are right. But there are many mods that add more planets.


Three60 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2006, 05:19 PM   #7
admiralach
Rookie
 
admiralach's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 63
i sec ill fix the land base with Manaan info
admiralach is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2006, 10:22 PM   #8
jedi7000nathan
Junior Member
 
jedi7000nathan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nathan City
Posts: 368
Current Game: Kotors 1 and 2
but with non stop rain
jedi7000nathan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2006, 10:24 PM   #9
jedi7000nathan
Junior Member
 
jedi7000nathan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nathan City
Posts: 368
Current Game: Kotors 1 and 2
Quote:
Originally Posted by Three60
You can add more planets then that. IF you mean that are already there, then you are right. But there are many mods that add more planets.
why did canxal the Star Commander mod WHy (Cries)
jedi7000nathan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > Komino mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:59 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.