lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can't Get My Mods to Work
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-26-2006, 09:40 PM   #1
Master Leffe
Rookie
 
Master Leffe's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Earth. I thought it was obvious...
Posts: 148
Can't Get My Mods to Work

I've installed update 1.1, and I've created a folder called "AddOn" (minus quotes), in my GameData folder, but when I start the game I get a black screen followed by a wierd television's-about-to-go-like screen with the music, but I can't do or see anything. I only have one mod in the AddOn folder (Coruscant:City). Anyone know why it won;t work?


Come on, did you actually think your destiny wasn't set?
Master Leffe is offline   you may: quote & reply,
Old 04-27-2006, 03:34 PM   #2
Master Leffe
Rookie
 
Master Leffe's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Earth. I thought it was obvious...
Posts: 148
EDIT: Ok, I've reinstalled my game and taken out the mods, but now the stupid video problem is still there... I took out every possible modified thing...


Come on, did you actually think your destiny wasn't set?
Master Leffe is offline   you may: quote & reply,
Old 04-27-2006, 06:27 PM   #3
Alkonium
To Mend and Defend
 
Alkonium's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Divinity's Reach
Posts: 3,883
Current Game: Guild Wars 2
Roleplayer Forum Veteran 
Ok, this sounds like the problem has nothing to do with your mods. Unfortunately, that's all I know.

Alkonium is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2006, 02:36 PM   #4
Master Leffe
Rookie
 
Master Leffe's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Earth. I thought it was obvious...
Posts: 148
Yeah, that's what I've been thinking...


Come on, did you actually think your destiny wasn't set?
Master Leffe is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Modding & Editing > Can't Get My Mods to Work

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:09 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.