lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Audio Problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-19-2006, 07:10 PM   #1
Sithman1138
Junior Member
 
Sithman1138's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 288
Audio Problem

I have no mods installed but the audio option doesn't appear on the main menu options. Also it's shaded out on the ingame options. Any help? I reinstalled it but...it didn't help.


-Adthrawn of SWGBH
-Sithman1138 of TF.N

^^Sig by Sabretooth^^
ADTHRAWN DESIGN TEAM
Sithman1138 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2006, 12:07 AM   #2
Sithman1138
Junior Member
 
Sithman1138's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 288
Can i please have some help?


-Adthrawn of SWGBH
-Sithman1138 of TF.N

^^Sig by Sabretooth^^
ADTHRAWN DESIGN TEAM
Sithman1138 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2006, 04:15 AM   #3
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
what sort of problems are you having? Have you tried to re-install direct x9c from the CD? Check to make sure that your PC's audio is ok that it isnt on reduced volume or mute or something like that

DMUK
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Audio Problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:37 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.