lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: problem with imperial cloaks
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-25-2006, 05:30 PM   #1
Elvenknight
Lurker
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
problem with imperial cloaks

okay, when ever I play a mission with the imperial cloak models, the gameplay slows, alot. Is this a problem with the game itself or has it something to do with my comp. hardware?
Elvenknight is offline   you may: quote & reply,
Old 05-27-2006, 12:25 PM   #2
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Tell us your system specs, then we would be able to help you better.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > problem with imperial cloaks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:01 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.