lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problems with IMG tags
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-25-2006, 09:22 PM   #1
Char Ell
Force Enlightened
 
Char Ell's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: U.S.A.
Posts: 2,368
Current Game: The Old Republic
LFN Staff Member Folder extraordinaire Forum Veteran 
Problems with IMG tags

I'm feeling pretty dumb right now. I can't seem to get an image to display as an image in the post instead of as a link.

I use the format [IMG]URL[/IMG] in the post but it still displays as a link.

I've looked back at previous posts I've displayed images in and the syntax is the same as I'm using now.

I go to my signature, paste in the whole image tag line and the image displays just fine when I preview my signature. I paste the same line into my post and it displays as a link.

Has something changed with regards to the forums ability to display images in a post or is it just me?

EDIT:

I don't understand why I can get this image to display properly here but not in a post I made a little while ago in the Padawan's Lounge.


Want to battle against cancer and other chronic diseases? Join Team LFN!


Char Ell is offline   you may: quote & reply,
Old 05-25-2006, 10:01 PM   #2
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
Well this is weird. I imagine you were talking about this post: http://www.lucasforums.com/showpost....1&postcount=16 (If my name appears at the bottom of your post it's because I tried a few things to see if it would work but it wouldn't. I didn't modified your post.)

The strange thing is that I can post the same link here and it works:



Dunno what causes this Perhaps an admin would know.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-25-2006, 11:33 PM   #3
Char Ell
Force Enlightened
 
Char Ell's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: U.S.A.
Posts: 2,368
Current Game: The Old Republic
LFN Staff Member Folder extraordinaire Forum Veteran 
^^^
Quote:
Originally Posted by Darth333
Dunno what causes this
Yeah, me and you both.

Not a big deal but I really thought I was losing my marbles there for a while, heh-heh-heh. Thanks for the sanity check, Darth333!


Want to battle against cancer and other chronic diseases? Join Team LFN!


Char Ell is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Starwarsknights.com > Feedback > Problems with IMG tags

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:29 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.