lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Question (Dev Help or otherwise)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-10-2006, 11:00 PM   #1
Ocelot
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 23
Question (Dev Help or otherwise)

Do you intend on having the same system requirements for the previous game? Or will they be revamped and be higher.

I dont have a high end machine and i just learned that my video card cant be upgraded.

I was wondering does anyone else have this problem with a Dell Dimension 2400
Ocelot is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2006, 12:02 AM   #2
DS_Vespidbat
Rookie
 
DS_Vespidbat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 101
Quote:
Originally Posted by Ocelot
Do you intend on having the same system requirements for the previous game? Or will they be revamped and be higher.

I dont have a high end machine and i just learned that my video card cant be upgraded.

I was wondering does anyone else have this problem with a Dell Dimension 2400
u cant?!?! i just added another 256 to make it 512. This was 3 months ago, sry i cant help u though. im amazed ur not able to.


DS_Vespidbat is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2006, 10:09 AM   #3
Darth Anarch
Junior Member
 
Darth Anarch's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Norway
Posts: 366
I think it was said somewhere that the system requirements would be the same. I even seem to remember that one of the devs said something about tweaking performance a little so it would run better on low-end machines.


"We think in language; therefore, the quality of our thoughts can only be as good as the quality of our language."

-- George Carlin
Darth Anarch is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2006, 04:35 PM   #4
Darth Alec
Forumite
 
Darth Alec's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Searching for the Death Star blueprints....
Posts: 591
I have a serius problem if they don't stay the same. But I hope the make it better for low end machines.


I am a High Admiral of the Imperial fleet.

Serving the Empire is my destiny, and only Sidious is my lord.

Two starwars parodys...

Starwars gangsta rap

Robot chicken
Darth Alec is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2006, 02:55 PM   #5
Darth_Torpid-PG
Rookie
 
Darth_Torpid-PG's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 233
The system requirements will be the same as far as I know. In fact, we've been doing some optimizations to the code and graphics engine, so it MAY run better on the same machines (no promises though)


-Darth Torpid
-Game Designer
-Petroglyph
Darth_Torpid-PG is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2006, 03:12 PM   #6
Athanasios
Forumite
 
Athanasios's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 561
Well, i never say no to 4-5 FPS .



EaW: Total Realism
mod....
TR mod team status: TR Leader, programmer, map maker, Multimedia & Website developer & administrator, Public Relations manager
Athanasios is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > Question (Dev Help or otherwise)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:09 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.