lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: map surrounded by space, compile help.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-11-2006, 07:33 PM   #1
gweedodung
Rookie
 
gweedodung's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 31
Question map surrounded by space, compile help.

Hi, my map is situated in space with ships and things. My background is the "stars" texture included with JO. At the moment I have just drawn a big hollowed box and compiling will probably take weeks.

What is the proper way to do this?

gweedodung is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2006, 10:23 PM   #2
rky_nick
Lurker
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
I would probably do it like that, but then again my computer is very fast, so it wouldnt take very long to compile.try making the ships and things first, then putting in the background so you can narrow it down.
rky_nick is offline   you may: quote & reply,
Old 08-25-2006, 12:39 AM   #3
gauss5546
Lurker
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
hmm...http://www.richdiesal.map-craft.com/...gc102lsn6.html should help you a bit...
gauss5546 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-25-2006, 10:16 PM   #4
gweedodung
Rookie
 
gweedodung's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 31
hmm... thanks but this will not help me. I have rockets being fired on my map and they the would hit the shader.

I would need a shader that lets projectiles through.

gweedodung is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2006, 11:41 PM   #5
neo262
 
neo262's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: The Matrix
Posts: 118
You must not have selected the shader then. In the editor, you will see the sky shader will "sky" text tiled on your walls. Also, make sure the outside of the box is textured with "caulk" in the systems textures because you don't need your map to draw unnecessary shaders.
neo262 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2006, 01:21 PM   #6
gweedodung
Rookie
 
gweedodung's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 31
yes the shader is "space" and it is a shader but doesnt let objects through.

but for the record I never understood how to caulk the outside of the box.

Do you make a seperate brush made of caulk or can you somehow select only one side of the "space" shader brush??????

gweedodung is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2009, 09:04 PM   #7
Macdeham
Rookie
 
Macdeham's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 12
I think your thinking of ideas too big and complicated for you. From what you've said I gather that your only an ametur. So just think of small ideas and easy maps like dueling arenas, there probebly the simplest. Single player is the hardest. And you need to use BSP fullVIS if your using Jk2 Radient and if your using Gtk Radiant (any version) use BSPfullVIS -meta
Macdeham is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > map surrounded by space, compile help.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:16 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.