lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Fighters > Bombers with Proton Torpedoes/Ion Cannons
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-03-2006, 05:43 PM   #1
Pucho777
Rookie
 
Pucho777's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Saint Augustine, FL
Posts: 68
Current Game: Star Wars: E.A.W./F.O.C., ...
Question Fighters > Bombers with Proton Torpedoes/Ion Cannons

Hi Guys.

I have successfully (no crashes yet) added Proton Torpedoes to my X-wings and A-wings. I have also added both, proton torpedoes and ion cannons to my V-wings.

There is an issue with being able to click on the V-wing's Ion Cannon special ability icon in Tactical, however.

The icon, once I select the V-wing, is not present. It is present in the pop-up window when hovering my pointer over the V-wing, however.

Please advise. Much appreciated.
Pucho777 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2006, 08:38 PM   #2
TheMonsterOfTheIsland
Rookie
 
TheMonsterOfTheIsland's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 124
Could you please post what you have?

Sorry, but I cannot help you with the V-Wings.


This is not your island. This is our island.
-Mr. Friendly
TheMonsterOfTheIsland is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2006, 09:45 PM   #3
Pucho777
Rookie
 
Pucho777's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Saint Augustine, FL
Posts: 68
Current Game: Star Wars: E.A.W./F.O.C., ...
Unhappy Fighters > Bombers with Proton Torpedoes/Ion Cannons

Quote:
Originally Posted by TheMonsterOfTheIsland
Could you please post what you have?

Sorry, but I cannot help you with the V-Wings.
Hi.

Apologies. I would need much too much copying and pasting to post everything. Also, I do not wish to clutter this thread with irrelevant information. Unless, someone who can provide me with help on this requests me to do so, I will not post everything here.

Again, apologies.
Pucho777 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2006, 10:02 PM   #4
TheMonsterOfTheIsland
Rookie
 
TheMonsterOfTheIsland's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 124
If you could post the files somewhere for download, maybe I (or anyone else who's interested) could take a look at them and see what the problem is.


This is not your island. This is our island.
-Mr. Friendly
TheMonsterOfTheIsland is offline   you may: quote & reply,
Old 07-04-2006, 01:04 AM   #5
MDN14
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 159
Maybe if you could at least post the v-wing fighter code then we could help you more. It is probably something in the SpaceUnitsFighters.xml file.
MDN14 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-04-2006, 01:42 AM   #6
Darth Khasei
Junior Member
 
Darth Khasei's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Korriban
Posts: 344
Did you remember to add the ability to the squadron as well?


Only the blind can see.
http://www.sunstarentertainmentinc.com
Darth Khasei is offline   you may: quote & reply,
Old 07-04-2006, 02:47 AM   #7
Pucho777
Rookie
 
Pucho777's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Saint Augustine, FL
Posts: 68
Current Game: Star Wars: E.A.W./F.O.C., ...
Question Fighters > Bombers with Proton Torpedoes/Ion Cannons

Quote:
Originally Posted by MDN14
Maybe if you could at least post the v-wing fighter code then we could help you more. It is probably something in the SpaceUnitsFighters.xml file.
Apologies. For some reason, it will not allow me to post the information here.

I guess a good question would be:

How does the game know to place the clickable Special Ability icon in it's specific spot in Tactical?

Let's start there.
Pucho777 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-04-2006, 10:57 AM   #8
Darth Khasei
Junior Member
 
Darth Khasei's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Korriban
Posts: 344
Question

Quote:
Originally Posted by Pucho777
Apologies. For some reason, it will not allow me to post the information here.

I guess a good question would be:

How does the game know to place the clickable Special Ability icon in it's specific spot in Tactical?

Let's start there.
Did you remember to add the ability to the squadron as well?


Only the blind can see.
http://www.sunstarentertainmentinc.com
Darth Khasei is offline   you may: quote & reply,
Old 07-04-2006, 02:58 PM   #9
Pucho777
Rookie
 
Pucho777's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Saint Augustine, FL
Posts: 68
Current Game: Star Wars: E.A.W./F.O.C., ...
Post Fighters > Bombers with Proton Torpedoes/Ion Cannons

Quote:
Originally Posted by Darth Khasei
Did you remember to add the ability to the squadron as well?
Hi Everyone.

I have successfully resolved this issue. Thanks a bunch.
Pucho777 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > Fighters > Bombers with Proton Torpedoes/Ion Cannons

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:13 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.