lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: TSL Patcher error...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-29-2006, 03:16 AM   #1
magnum_opera
Lurker
 
magnum_opera's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Cincinnati, OH
Posts: 8
TSL Patcher error...

I figured I'd ask about this here.

Whenever I download a mod that utilizes the TSL Patcher, such as RedHawke's Exile's Item Pack, the TSL Patcher refuses to work. The initial screen (usually displaying mod info) loads up and segways into the installation screen fine, but the installation itself fails: it says, 'RichEdit line insertion error.' I've tried to work with this on multiple mods, to no avail. Any help?


Where are you taking this... thing? - Imperial Officer
magnum_opera is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2006, 03:43 AM   #2
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Moved to T3-M4's Astromech Droid Center as that is where you ask tool related questions.

Edit: I believe this has come up before, try the Thread for the Patcher here.

@ Welcome to the madhous.. er'... the forums!


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2006, 03:56 AM   #3
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Quote:
Originally Posted by magnum_opera
I figured I'd ask about this here.

Whenever I download a mod that utilizes the TSL Patcher, such as RedHawke's Exile's Item Pack, the TSL Patcher refuses to work. The initial screen (usually displaying mod info) loads up and segways into the installation screen fine, but the installation itself fails: it says, 'RichEdit line insertion error.' I've tried to work with this on multiple mods, to no avail. Any help?
This is the post you'll need

http://www.lucasforums.com/showpost....5&postcount=65

EDIT: Doh! RedHawke posted the thread it's located in hehehe ahh well, at least it's "pinpointed" for ya'


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2006, 06:43 AM   #4
stoffe
Network Caretaker
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,833
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
A small request, since you get this error that I can't reproduce myself.

Before doing as suggested in the thread linked to in the above posts, could you please download the latest TSLPatcher version, found here, extract the TSLPatcher.exe from that archive and put it in the same folder as the mod installer you are having problems with, and then run it instead of that mod installer, and see if the error still occurs?

I've made some changes to how the progress log works in recent versions that maybe could solve this error, but since I can't get the error to occur myself to begin with (and only four others have reported it a few months ago) it's quite hard to test it.

EDIT:
@Below: Oh well, that's too bad. Nothing I can do anything about it then since I can't get the error myself for testing. The problem seems to lie in the Delphi VCL RichEdit control and the odd version of the RichEdit DLL files you and a handful of others seem to have.

You'll either have to switch to plaintext logging, or upgrade your RichEdit DLLs, as described in the linked post.


Last edited by stoffe -mkb-; 07-29-2006 at 10:34 AM.
stoffe is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2006, 07:59 AM   #5
magnum_opera
Lurker
 
magnum_opera's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Cincinnati, OH
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by stoffe -mkb-
A small request, since you get this error that I can't reproduce myself.

Before doing as suggested in the thread linked to in the above posts, could you please download the latest TSLPatcher version, found here, extract the TSLPatcher.exe from that archive and put it in the same folder as the mod installer you are having problems with, and then run it instead of that mod installer, and see if the error still occurs?

I've made some changes to how the progress log works in recent versions that maybe could solve this error, but since I can't get the error to occur myself to begin with (and only four others have reported it a few months ago) it's quite hard to test it.
Nope, doesn't work. It says: "An unhandled error occured! RichEdit line insertion error!"


Where are you taking this... thing? - Imperial Officer
magnum_opera is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > TSL Patcher error...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:04 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.