lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Trouble with KSE.....Suggestions appreciated
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-19-2006, 07:59 PM   #1
Morias
Lurker
 
Morias's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: behind you.... BOOM!!!
Posts: 5
Trouble with KSE.....Suggestions appreciated

First off, massive kudos to tk102 for creating a program like this. Too bad my computer is a useless heap.

Anyhow, here's my problem:

Recently, I was forced to run my computer's recovery program because of a mistake I made with a logon screen loader I have installed. The result was that now, every time I try to run KSE for either K1 or TSL, I get this response

"kse_333.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

Any ideas on what I screwed up?
Morias is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2006, 12:09 AM   #2
Mav
8-Bit Code Monkey
 
Mav's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: A House
Posts: 4,043
Current Game: SWTOR
Welcome to the forums Morias

You should defer any questions about a specific tool, to said tool's discussion thread, you can find KSE's discussion thread here

Mav


"Women are like sunsets… they’re beautiful, but there will be a different one tomorrow." - Gilder
Mav is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2006, 02:29 AM   #3
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Moved to T3-M4's Astromech Droid Center...

@ Welcome to the madhous... er'... forums Morias


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2006, 06:29 AM   #4
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
Did you tried KSEa? It's available on the same page as KSE: http://www.starwarsknights.com/tools.php (try it even if you have an English OS)
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2006, 03:04 PM   #5
Emperor Devon
36 Wings, 365 Eyes
 
Emperor Devon's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,479
Current Game: Ass Effect
Contest winner - Fan Fiction 
This may sound like a strange solution, but have you tried moving all the files in your override folder(s) somewhere else when you use KSE? I've made quite a few tweaks to both games that KSe doesn't seem to like, and when I moved them out of my override folder I could use the program.
Emperor Devon is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2006, 03:00 PM   #6
tk102
Well past expiration date
 
tk102's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,766
Current Game: Dragon Age: Origins
Forum Veteran Helpful! Notable contributor 
See also this thread.


tk102 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > Trouble with KSE.....Suggestions appreciated

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:24 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.