lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: *Another* OpenGL Error......
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-26-2006, 07:05 PM   #1
Laughing Cheese
Lurker
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Question *Another* OpenGL Error......

Quote:
JA: v1.0.1.0 win-x86 Oct 24 2003
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\mapextras.pk3 (55 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData/base

----------------------
23799 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec jaconfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow!

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

I've had JA for a couple of years now, and it can work on my system.


I wanted to try to take up modding again so I installed it again, but yeah, it's not working.....

The only major changes to my system lately have been:

1. I upgraded from windows ME to XP Pro SP2.

2. Got a new monitor (Samsung Syncmaster 930B) which came with new software.


I have Direct X 9.0c.

Could installing the monitor software somehow make the other drivers out of date?

I'm not tech savvy with drivers and all.....so if that's the case, I would appreciate a step-by-step as to where to go to get the drivers I need, if that's enough info for you guys.

I have done some research (forum search), but I didn't really find anthing like my situation, even if it is the drivers.

I posted on FileFront, but no one there seemed to know anything.....

Again, all your help is much appreciated.

Thanks,

--LC
Laughing Cheese is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2006, 07:09 PM   #2
Laughing Cheese
Lurker
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Whoops.....sorry, I didn't see the sticky..

*looking*
Laughing Cheese is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > *Another* OpenGL Error......

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:35 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.