lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: KSE 3.3.3 problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-04-2006, 08:07 PM   #1
Bar'tuc
Lurker
 
Join Date: Sep 2006
Location: home
Posts: 1
Question KSE 3.3.3 problem

When I try to open K.S.E. I keep getting this message:
"attempted to read past end of end of dialog.tlk (tried to read string 124483 but dialog.tlk has 49265 entries) Kotor1 spells.2da

after that it shuts down, can somebody help me solve this problem? thanks

(I've already tried re-installing KOTOR)
Bar'tuc is offline   you may: quote & reply,
Old 09-05-2006, 01:02 AM   #2
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Moving to the T3-M4 A.D.C. Forum as that one is about tool programs.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 09-05-2006, 05:06 AM   #3
stoffe
Network Caretaker
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,833
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
Quote:
Originally Posted by Bar'tuc
When I try to open K.S.E. I keep getting this message:
"attempted to read past end of end of dialog.tlk (tried to read string 124483 but dialog.tlk has 49265 entries) Kotor1 spells.2da
Have you had any mods installed before when last saving that savegame that you don't have any more? That kind of error could occur if the savegame contains items, characters etc that refers to dialog.tlk entries added by mods that are no longer present.

It could also mean that you are somehow attempting to open a KotOR:TSL savegame using the KotOR1 game data (which seems more likely in this case, seeing the high StrRef value that is more than twice as high as the highest StrRef in KotOR1.)

Whatever the cause, the savegame you are trying to open contains references to game data that KSE can't locate to load.

stoffe is offline   you may: quote & reply,
Old 09-05-2006, 10:37 AM   #4
tk102
Well past expiration date
 
tk102's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,766
Current Game: Dragon Age: Origins
Forum Veteran Helpful! Notable contributor 
This is a common error, Bar'tuc. In addtion to what has been said by stoffe -mkb-, please see my sticky post here


tk102 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > KSE 3.3.3 problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:33 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.