lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Another problem with the Character editor
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-28-2006, 10:19 AM   #1
V. Melkalis
Rookie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 65
Another problem with the Character editor

When I try to open it I get this freaky error:



I've already checked, and I have framework 1.1 installed allong with the newest version (2.0)

Same thing happens when I try to open a savegame .res file.


Meh, screw you.
V. Melkalis is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2006, 10:49 AM   #2
Darkkender
Knight of Holowan
 
Darkkender's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: In the mountains of Oregon
Posts: 2,953
Current Game: Star Wars The Old Republic
Veteran Modder 
Well the error is definetely a .NET error. I'm not sure as to why you would be getting it if you have it installed. Are you trying to open the files immediately after installing .NET or KT without restarting as sometimes a restart can be handy.


Working so, we will learn history as a tree knows it; we will climb into shapes printed in the seed; we will become time made visible, years made fragrant; we will make of concentric memory a stem of praise; we will inhabit daylight at a trees own speed; we will be travelers who remain, patriots to this ground.
OMG I only rank 62.13018% geek or a Extreme Geek as it is referred to on the geektest at Geektest
[TSL]Holowan Plugin
Darkkender is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2006, 11:05 AM   #3
V. Melkalis
Rookie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 65
Well, I already had .NET installed b4 installing KT. As for KT, I already tried to restart a load of times.


Meh, screw you.
V. Melkalis is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2006, 11:32 AM   #4
stoffe
Network Caretaker
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,833
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
Have you tried to open the same file again? For some reason I get similar errors (though in English) very frequently while attempting to open GFF format files with KotorTool. But if I just press the "Continue" button in the error dialog and keep trying to open the file KotorTool eventually gives up and it opens without further problems. Sometimes I have to retry 10-15 times before the error doesn't show up and file is opened.

Last edited by stoffe -mkb-; 09-28-2006 at 01:10 PM.
stoffe is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2006, 01:07 PM   #5
V. Melkalis
Rookie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 65
Nope. Doesnt work. Been almost a minute clicking and clicking.

*EDIT*

It works with .uti's if I click a lot of times like you said, but with .utc's still doesnt.



Goddammit, when will the next version be released? I can stand these bugs.


Meh, screw you.

Last edited by V. Melkalis; 09-28-2006 at 01:45 PM.
V. Melkalis is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2006, 04:55 PM   #6
tk102
Well past expiration date
 
tk102's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,765
Current Game: Watch_Dogs
Forum Veteran Helpful! Notable contributor 
Bugs make you stronger as a user.


tk102 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2006, 05:11 PM   #7
V. Melkalis
Rookie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 65
Too bad they make me weaker as a modder.


Meh, screw you.
V. Melkalis is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2006, 10:36 AM   #8
Darkkender
Knight of Holowan
 
Darkkender's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: In the mountains of Oregon
Posts: 2,953
Current Game: Star Wars The Old Republic
Veteran Modder 
There are other methods of editing a UTC file like a straight GFF editor like K-GFF.


Working so, we will learn history as a tree knows it; we will climb into shapes printed in the seed; we will become time made visible, years made fragrant; we will make of concentric memory a stem of praise; we will inhabit daylight at a trees own speed; we will be travelers who remain, patriots to this ground.
OMG I only rank 62.13018% geek or a Extreme Geek as it is referred to on the geektest at Geektest
[TSL]Holowan Plugin
Darkkender is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2006, 11:09 AM   #9
V. Melkalis
Rookie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 65
Tr00, but they seem too complicated.


Meh, screw you.
V. Melkalis is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > KotOR Tool > Another problem with the Character editor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:57 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.