lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Gallofree transport
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-02-2006, 02:12 PM   #1
Aayla-Secura
Rookie
 
Aayla-Secura's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 18
Gallofree transport

I'm playing as the rebels in GC and i'm on tech 5 but i can't build the gallofree transport ? Help plz
Aayla-Secura is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2006, 04:45 PM   #2
Rust_Lord
Rookie
 
Rust_Lord's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 171
As stated in numerous other threads and NOT speaking from experience (Havent had a chance to play rebs in GC yet) if you fiddle with the starting tech level for GC then some units are not available for rebs. If you 'tech up' the usual way then they should be available however there are bugs with the rebs tech system so dont stress, the patch will fix it.
We hope :P
Rust_Lord is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2006, 03:29 AM   #3
jedi jim 1989
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 84
well i never changed the tech starting tech and i couldnt find where to build it, i had all the things i could steal. i also had luke and garm aswell as the mc 30, yet i couldnt find any where to build the htt
jedi jim 1989 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2006, 09:32 AM   #4
slornie
Rookie
 
slornie's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: York, England
Posts: 79
aparently there is something wrong with the xml files... so that the transport cant be built...



slornie is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2006, 02:42 PM   #5
jedi jim 1989
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 84
thanks, i was goning to say thats the only bug i have with getting units, but it seems everyone has it
jedi jim 1989 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2006, 02:17 PM   #6
Valeforth
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by jedi jim 1989
thanks, i was goning to say thats the only bug i have with getting units, but it seems everyone has it
Yes it is an error in the xml code..Its in the Groundcompany entry for the unit.

The Required Special Structure entry needs to be changed from U_Ground_Vehicle_Factory to R_Ground_Heavy_Vehicle_Factory

Looking through the xml the only special structure that has any reference to this unit is the heavy vehicle factory.


Hope that helps


Valeforth is offline   you may: quote & reply,
Old 11-29-2006, 08:49 PM   #7
Slocket
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 309
Quote:
Originally Posted by Valeforth
Yes it is an error in the xml code..Its in the Groundcompany entry for the unit.

The Required Special Structure entry needs to be changed from U_Ground_Vehicle_Factory to R_Ground_Heavy_Vehicle_Factory

Looking through the xml the only special structure that has any reference to this unit is the heavy vehicle factory.


Hope that helps
I tried that fix. It makes sense. As it is now, I can only build the Gallofree unit in Skirmish Land Mode, not Galactic Conquest Mode.

UNITS_LAND_REBEL_GALLOFREE_HTT.XML

So if you do as you say, I get a XML Parsing Error as the game EXE starts up.

Still no Gallofree unit.

It will not work. Have you had any success with this, or am I doing something wrong?? Is there more to it?
Slocket is offline   you may: quote & reply,
Old 11-30-2006, 02:18 AM   #8
Slocket
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 309
OK I found the other Gallofree Transport mistake. There was another spelling error in that XML file, I changed it, and now it works perfect in GC mode and all forms of tech level starts.

Here is what I changed in addition to the above:

1) "The Required Special Structure entry needs to be changed from U_Ground_Vehicle_Factory to R_Ground_Heavy_Vehicle_Factory"

and

2)

*nits_Abilities_Data SubObjectList="Yes

Should read Units where the * is to be a U. The forum will not allow me to post the symbol, or the <> xml stuff. This spelling error is just above the first error.

Units_Abilities_Data

Now it is fixed and I have proven it. I wonder how well the AI uses this Unit.

Next, I am beefing up that worthless 'rapid-fire' gatling gun for the Rebel MDU.
Slocket is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > Gallofree transport

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:23 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.