lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Is this normal?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-13-2006, 04:18 PM   #1
Shadue
Rookie
 
Shadue's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 17
Is this normal?

Ok, so I just got SW: EoW about 3 weeks ago, and the more and more I play the more I am seeing alot of what could be considered bugs.

So far here is a few:

1. When cycling through your own planets, space station (and possibly other units) that have been built on the planet don't show up, and you have to zoom back out to the galactic map, then zoom back in to see them.

2. Can not send scout units (boba fett, probe droids) to all planets. The grey'ed out ones, if I send lets say boba fett to an adjcent planet to a grey one, I still cant move him to the grey planet. I noticed this cause the game was giving me missings to kill a hero on a planet and I could not go there.

3. Send scout (boba fett or prob droid) to a planet, 2 units show in space but in reality there is much much more. Example, I sent a probe droid to an adjacent planet, it showed 1 xwing and 1 maurader, but I followed it up directly with my fleet, and ended up fighting this with the proper garrison untism, plus 5 corvettes.... wtf!

I have patch 1.05, are these known issues, and if i was to get the expansion would it clear up these issues?
Shadue is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2006, 04:35 PM   #2
ImpElite
Junior Member
 
ImpElite's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 451
rofl rofl (roll on floor laughing) sorry lol, this is just funny, I'd give you the answers to your questions now but I only have time to check the forums right now, all of the above are not bugs just so you know though and nothing that's wrong with the game, you just haven't played it enough to figure it out yet, someone else might have time to answer your Qs though, later.


ex-UEAW Mod Team Mapper.


ImpElite is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2006, 08:30 PM   #3
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
And I hardly have time, but I'm doing it anyways.
Quote:
Originally Posted by Shadue
1. When cycling through your own planets, space station (and possibly other units) that have been built on the planet don't show up, and you have to zoom back out to the galactic map, then zoom back in to see them.
I've noticed that sometimes, though not often...so far as I know it is a bug, it only happens to the space stations, and it's really not that bothersome. It'd be nice if they fixed it, but I'd rather they take care of the FoC balance stuff first.

Quote:
2. Can not send scout units (boba fett, probe droids) to all planets. The grey'ed out ones, if I send lets say boba fett to an adjcent planet to a grey one, I still cant move him to the grey planet. I noticed this cause the game was giving me missings to kill a hero on a planet and I could not go there.
You are correct. You cannot send any units to the greyed-out planets. You have to gain access to them by occupying the space over an adjacent world first.

Quote:
3. Send scout (boba fett or prob droid) to a planet, 2 units show in space but in reality there is much much more. Example, I sent a probe droid to an adjacent planet, it showed 1 xwing and 1 maurader, but I followed it up directly with my fleet, and ended up fighting this with the proper garrison untism, plus 5 corvettes.... wtf!
Sometimes the information provided by a scout is incomplete. Furthermore, a probe droid only send back a "snapshot" of what's in that enemy system at the moment the probe droid arrives. That information is still displayed so that you have time to see it and think about it, but the Rebels may well have moved more forces in-system after you deployed your probe, but before your battle fleet arrived. Also, remember that any space station over the planet will have a garrison, so that may be where those corvettes were coming from. The space station garrison units won't show up separately from the station in the probe droid's report.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-03-2006, 11:19 AM   #4
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
Actually reports would never include free garrison units. That, and computers do cheat sometimes with those rediculous build times and seemingly infinite credits. But a few more corvettes are probably just reenforcements from nearby planets and what not.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 12-03-2006, 05:50 PM   #5
Admiral Sith
Junior Member
 
Admiral Sith's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 375
Quote:
1. When cycling through your own planets, space station (and possibly other units) that have been built on the planet don't show up, and you have to zoom back out to the galactic map, then zoom back in to see them
Thats cause you zoomed in on the wrong planet, happens all the time.



"It may be that the old astrologers had the truth exactly reversed, when they believed that the stars controlled the destinies of men. The time may come when men control the destinies of stars." -Arthur C. Clarke

"Ideals are like stars: you will not succeed in touching them with your hands, but like the seafaring man on the ocean desert of waters, you choose them as your guides, and following them, you reach your destiny." -Carl Schurz
Admiral Sith is offline   you may: quote & reply,
Old 02-25-2007, 02:40 PM   #6
Thor the Bassis
Rookie
 
Thor the Bassis's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: England
Posts: 157
Never trust a probe droid. R2-D2 and C3-PO are the only units that can reliably give reconaissance in this way. Maybe Han Solo and Chewbacca.

Prepare for bad intelligence though.
Thor the Bassis is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Galactic Discussion > Is this normal?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:48 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.