lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Change SP character
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-29-2006, 07:14 PM   #1
ws527
Lurker
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Change SP character

Hi, I was wondering if there was any way I could change the single player character from kyle to another model. I'm not making a map..I just want to play the game with a different model.

thx
ws527 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-29-2006, 10:23 PM   #2
dtriniman
Rookie
 
dtriniman's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Trinidad
Posts: 201
/model <name>

if you wanted reelo u type /model reelo. simple as that.


dtriniman is offline   you may: quote & reply,
Old 04-30-2006, 01:16 AM   #3
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
hrm, i thought it was something different for single player, like /playermodel or some such. try searching the forums.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2006, 11:38 AM   #4
Mr_No_One
Rookie
 
Mr_No_One's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 36
dude in sp u cant do that i did /model Desann and it say unknown cmd model. i did /playermodel and it said da same thing! only in JA u can change model
Mr_No_One is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2006, 09:01 PM   #5
mivoci1
Rookie
 
mivoci1's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 123
I did change to Shadowtrooper must say magnificent (but Jan and Tavion's eyes were brown) for some reason


If you only knew the power of the Dark Side.
mivoci1 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2006, 09:16 PM   #6
katanamaru
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 471
You can download a fair number of mods that change kyle to someone else. Once you do I recommened you open the pk3 up and see how it's done so you can change him to anybody. It's not that hard really.
katanamaru is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Change SP character

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:32 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.