lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: 1.1 Patch glitch
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-01-2006, 10:30 AM   #1
rcduggan
Rookie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 48
1.1 Patch glitch

okay, I'm having some issues here. I had to manually uninstall the game, and then reinstall it. So when I go to play the game, on the start screen is says Version 1.0. When I try to install the 1.1 patch, it says, "Star wars Battlefront II is already up-to-date. You don't need to install the patch"
but the game says 1.0, and I have no fixes or new features from the new patch. What should I do?
rcduggan is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2007, 04:53 PM   #2
Darkskul
Lurker
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
I'm having the exact same problem!
Darkskul is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > 1.1 Patch glitch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:12 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.