lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Someone please help me....
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-08-2006, 05:10 PM   #1
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
Someone please help me....

This has been bugging me for the longest time there has to be a fix out there somewhere and i have asked everwhere else you guys are my last hope!!!!!! There are a few problems here with JK and MotS so any ANY help will be greatly apprciated!!!!

I recently did a dual boot on my machine with Windows XP and Me. JK and MotS work great on Me except i cant play online with MotS and only MotS it says that the IP service is not available on XP however JK and MotS don't work very well but both can go online. the problem is that every time i try to run JK and MotS it says that i need to install direct x 5 even though I have Direct X 9.0c. So i installed 5 and nothing, I reinstalled 9 and different versions of 9 and still nothing, i even reinstalled my graphics card drivers and still the same message. Finally i tried re-installing JK and MotS and that still didn't work. I have been getting around it by just using the JK.exe and JKM.exe but the graphics will only be 8 bit causing poor game play. Please tell me there is a way to fix this it is really starting to annoy me. Here is my system info...

Dual Boot Windows XP and Me
Pentium III 933 MHz
512 MB ram
Nvidia GeForce MX4000 (128MB)
Direct X 9.0c installed

I will even post pictures to show you what i am going through:

This is what it looks like on XP:

http://i111.photobucket.com/albums/n...Katarnx/01.png

as you can see the textures arent smooth :?

This is what came up when i opened direct X on both OS/s too:
XP:

Me:

this is all the info i can give at this time some one please help meeee!!!!!!!

-Andrew


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2006, 05:06 PM   #2
jedi-Guard
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 207
The only thing i can say, is that microsoft doesnt recommend using 2 operativ systems, but microsoft made it avalible anyway.
There might be something else with the files that can be confused if you have 1 operativ system on one harddrive and the other on the other harddrive which mots not to understand that it should look for its files on D: instead of C:.
Dont take me to seriously with D drive and C drive, its just a bad though that hit me with a large hammer.
jedi-Guard is offline   you may: quote & reply,
Old 11-21-2006, 07:22 PM   #3
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
nah they are both on C: all my XP stuff is installed on G: my 2nd harddrive so i have 2 versions of JK and MotS installed and BOTH say the same thing under XP and XP only


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2006, 02:23 AM   #4
MasterRoss08
Junior Member
 
MasterRoss08's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 344
Hmm maybe I ca nhelp ya here Andy. Idk if I can be any help
but ill try . Ok do you get this message only when you try
installing it or do you get it everytime you try to load it?
im pretty much sure there is a way to skip direct x installation.


The Force is strong with this one!
Clans im in: JKLE(Jedi Knight and Mots)
TR ( Star Wars Battlefront2
Sites: www.Resistancegaming.net
http://members.lycos.co.uk/jkle/
MasterRoss08 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2006, 02:36 AM   #5
MasterRoss08
Junior Member
 
MasterRoss08's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 344
Hmmm I noticed when I tried reinstalling Jedi Knight That when it
finished there was no message to install any direct x product.
With Xp. It just finished with installation and everything. No Messages
of it nothing. Hmmm


The Force is strong with this one!
Clans im in: JKLE(Jedi Knight and Mots)
TR ( Star Wars Battlefront2
Sites: www.Resistancegaming.net
http://members.lycos.co.uk/jkle/
MasterRoss08 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-24-2006, 06:10 PM   #6
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
i get this message every time i try to play... and there is a way to skip it but it causes bad graphics


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 11-24-2006, 06:17 PM   #7
MasterRoss08
Junior Member
 
MasterRoss08's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 344
I c. are the graphics that bad that you cant play dude?


The Force is strong with this one!
Clans im in: JKLE(Jedi Knight and Mots)
TR ( Star Wars Battlefront2
Sites: www.Resistancegaming.net
http://members.lycos.co.uk/jkle/
MasterRoss08 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-24-2006, 06:59 PM   #8
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
well no its just that they are annoying... and over time it just gets more annoying


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 11-24-2006, 07:45 PM   #9
MasterRoss08
Junior Member
 
MasterRoss08's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 344
well like I said in a previous conversation I sadly cant help any here.
It could be a variety of problems. Direct x,Graphics card, Install shield(has issues with some old games from some reading Ive done) and of course windows....


The Force is strong with this one!
Clans im in: JKLE(Jedi Knight and Mots)
TR ( Star Wars Battlefront2
Sites: www.Resistancegaming.net
http://members.lycos.co.uk/jkle/
MasterRoss08 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Someone please help me....

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:06 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.