lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: character level mod for TSL - does it exist?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-18-2007, 12:32 PM   #1
Shotgunner
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Upstate NY
Posts: 51
character level mod for TSL - does it exist?

OK, time for another qustion/request from me, lol!

In all seriousness, I had once heard that there was a mod for TSL that allowed you to boost your character PAST level 50, all the way up to level 99. I already looked in the Misc. section of the Modifications portion of K2 mods they have, and I did not see such a mod.

So, I was wondering - is there such a mod, and if so, where do I get it from? Or, if such a mod does NOT exist, is there any way someone might be able to make one?

Mucho thanks in advance for this guys n girls, and I apoligize for my bull**** on occasion Thanks agan!
Shotgunner is offline   you may:
Old 01-18-2007, 01:55 PM   #2
MetalMark
Junior Member
 
MetalMark's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 268
I've never heard of such mod and as far as I'm aware it's hardcoded.
MetalMark is offline   you may:
Old 01-18-2007, 11:42 PM   #3
LORD SPARTAN
Rookie
 
LORD SPARTAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: From a red sun solar system
Posts: 249
Current Game: KotOR, Skyrim, Dragon Age
I heard about one that let you go up to 40, but the creator's read-me said it was at our own risk because it was unstable or some thing like that. But if you search PCGM a bit you could find it.


Sorry, I forgot it was for TSL, I guess there's no way of doing this.


BEFORE HOPE COMES DARKNESS!!!

Last edited by LORD SPARTAN; 01-21-2007 at 12:21 AM.
LORD SPARTAN is offline   you may:
Old 01-19-2007, 01:36 AM   #4
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by MetalMark
I've never heard of such mod and as far as I'm aware it's hardcoded.
You would be correct, the level cap is hard-coded and can't be changed.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may:
Old 01-19-2007, 11:01 AM   #5
Shotgunner
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Upstate NY
Posts: 51
huh - then I guess I heard some false information. Sorry for the wasted space guys - I'll try to verify future requests before I post them in the future.
Shotgunner is offline   you may:
Old 01-19-2007, 04:13 PM   #6
Darkkender
Knight of Holowan
 
Darkkender's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: In the mountains of Oregon
Posts: 2,953
Current Game: Star Wars The Old Republic
Veteran Modder 
I would love to hear peoples stories of even reaching level 50 with a modded game and no cheating your experience. The highest I have managed has been the mid 30's for a level.


Working so, we will learn history as a tree knows it; we will climb into shapes printed in the seed; we will become time made visible, years made fragrant; we will make of concentric memory a stem of praise; we will inhabit daylight at a trees own speed; we will be travelers who remain, patriots to this ground.
OMG I only rank 62.13018% geek or a Extreme Geek as it is referred to on the geektest at Geektest
[TSL]Holowan Plugin
Darkkender is offline   you may:
Old 01-19-2007, 06:10 PM   #7
manglaburn
Rookie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 23
that stinks
manglaburn is offline   you may:
Old 01-19-2007, 06:52 PM   #8
Shotgunner
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Upstate NY
Posts: 51
Yeah - I will admit I exploited the "hissis cheat" on Korriban to reach Level 50.....erm, Level 16 Jedi Guardian, Level 34 Jedi Watchman.
Shotgunner is offline   you may:
Old 01-20-2007, 03:09 AM   #9
m16965
Rookie
 
m16965's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: England
Posts: 161
There is another way

"addexp 44444" without the quotes.

Also you can replace 44444 with any number.

m16965 is offline   you may:
Old 01-20-2007, 09:05 PM   #10
ABCoLD
Rookie
 
ABCoLD's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 89
That would be cheating your experience


Modding is a lot like this: But hurts your brain more and is strangely fun at the same time...
ABCoLD is offline   you may:
Old 01-21-2007, 03:59 AM   #11
m16965
Rookie
 
m16965's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: England
Posts: 161
True but it does work

m16965 is offline   you may:
Old 01-22-2007, 02:45 AM   #12
Dark_Ansem
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 272
it is unfortunate that the level cap cannot be changed..
Dark_Ansem is offline   you may:
Old 01-22-2007, 01:35 PM   #13
Prime
Am I a truck or robot?
 
Prime's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Apr 2002
Location: Cybertron
Posts: 12,349
Current Game: Skyrim, Macross PS2
10 year veteran! LF Jester Veteran Modder Helpful! 
But what can you gain past level 50 anyway?

Prime is offline   you may:
Old 01-22-2007, 01:38 PM   #14
m16965
Rookie
 
m16965's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: England
Posts: 161
Not much Prime, not much...

m16965 is offline   you may:
Old 01-22-2007, 02:32 PM   #15
goldenflames
Rookie
 
goldenflames's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 156
ahh but there is a glitchy way around it it save game editor

once you reach level 50, drop the level of the pc or npc to 1, all stats and everything are still there, but you start again

but maybe a level 20 replace is best as i dont know of any force power resitrictions on level that come after 20


Closing seeing as this was 'bumped' and as the topic is done. -RH

Last edited by RedHawke; 02-01-2007 at 12:55 AM.
goldenflames is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Modding requests > character level mod for TSL - does it exist?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:57 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.