lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: SSD in Forces of Corruption
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-15-2006, 01:13 PM   #1
Heck
Lurker
 
Heck's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
SSD in Forces of Corruption

Hi everyone. I'm new to this forum and I have a few questions. I have not purchased the FoC expansion yet and I wanted to know if the Super Star Destroyer could be built, as in you can have numerous vessels at one time, or is the SSD only in the game as Darth Vader's Executor? I have played the Demo, and the new game mechanics and units are very interesting. Thanks for any help.

-Heck
Heck is offline   you may: quote & reply,
Old 12-15-2006, 02:51 PM   #2
jedi jim 1989
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 84
only vaders im afraid, and you have to build it/pay for it, i think its like 20,000 or something like that


EDIT: thats in galactic conquest, you cant use it in skirmish............at least i cant so i assume thats correct
jedi jim 1989 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-15-2006, 07:27 PM   #3
mrsparkle
 
mrsparkle's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 69
Only one SSD at a time and it's the Executor. But I must say, it's quite a kick-ass feeling having it!

http://img146.imageshack.us/img146/4...2392679km1.jpg

http://img186.imageshack.us/img186/7...2384160nl6.jpg

Yes, those are the "big" imperial star destroyers above it, including Piett and Thrawn.

Last edited by mrsparkle; 12-29-2006 at 12:01 AM.
mrsparkle is offline   you may: quote & reply,
Old 12-19-2006, 02:14 PM   #4
Doomgiver007
Lurker
 
Doomgiver007's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: In the USA.
Posts: 2
Interesting...


Admiral Kalast of Imperial Star Destroyer: Nightfall
"That's how I roll..." ~ Admiral Verer Kalast
"History is always in motion, those who can't keep up will be left behind.
Those who stand in our way won't see it at all..."
~ Grand Admiral Mitt'raw'nuruodo aka Thrawn

Doomgiver007 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-20-2006, 09:23 AM   #5
Docter_Aap
Rookie
 
Docter_Aap's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Holland
Posts: 193
the SSD is 1 of the reasons to buy tha game :P
Docter_Aap is offline   you may: quote & reply,
Old 01-15-2007, 11:34 AM   #6
Darth Badguy
Rookie
 
Darth Badguy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Netherlands
Posts: 113
What the heck? That SSD is as expensive as the death star :P


(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him on his way to world domination!
Darth Badguy is offline   you may: quote & reply,
Old 01-18-2007, 09:33 AM   #7
Igor_Cavkov
Forumite
 
Igor_Cavkov's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Sweden
Posts: 621
Very nice pics I really look forward to buy this game!


SW Galaxies Online name: Cavkov
Server: Chimaera
Profession: Bounty Hunter
Guild: DOS - Dark Order of the Sith

If you only knew the power of the darkside!
Igor_Cavkov is offline   you may: quote & reply,
Old 01-18-2007, 12:15 PM   #8
Darth_Fetto
Rookie
 
Darth_Fetto's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 35
Yeah its worth having it and worth the money.
Just can say about galactic conquest, there U
can have it when having the needed research upgrades
(I never played both campaigns, just was horny about
gal.conquest with all - 13 more - now 55 planets).
It kicks a*** really

Pity thing is just that the more planets do not go into
the eaw original (or is there a way maybe?)
Darth_Fetto is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > SSD in Forces of Corruption

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:29 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.