lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Hey everyone! Cutscenes.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-19-2007, 04:44 PM   #1
Battle Bunny
Lurker
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Hey everyone! Cutscenes.

My copy of Jedi Knight is quite and old one, and for some reason (my friend got it for me somehow, I dread to think how) only the cutscenes of the first 8-9 missions are on it. The rest cannot be viewed. So would anyone be kind enough to send me the cutscenes from after level 8? (YOINK!) Thank you in advance.
Battle Bunny is offline   you may:
Old 02-19-2007, 07:29 PM   #2
•-BLaCKouT-•
Clone Brutality
 
•-BLaCKouT-•'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Oxford, UK
Posts: 1,535
I believe the rest are on the second CD. Could be wrong though.

B.




Men are from Mars. Women are from Venus. ULCER are from Margate...
•-BLaCKouT-• is offline   you may:
Old 02-20-2007, 07:04 AM   #3
Battle Bunny
Lurker
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by •-BLaCKouT-•
I believe the rest are on the second CD. Could be wrong though.

B.
Yes, that's what I figured. The problem is, I only have one CD, the play CD.
Battle Bunny is offline   you may:
Old 02-20-2007, 07:34 AM   #4
rozo100
Rookie
 
rozo100's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: what?
Posts: 195
then.... how did you install it?


Your Famous Last Words Will Be:

"I dunno, press the button and find out."
What Will Your Famous Last Words Be?
http://www.blogthings.com/whatwillyo...stwordsbequiz/
rozo100 is offline   you may:
Old 02-20-2007, 10:47 AM   #5
Battle Bunny
Lurker
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Because all the installing stuff was on one CD.
Battle Bunny is offline   you may:
Old 02-24-2007, 01:47 PM   #6
Battle Bunny
Lurker
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
So... anyone?
Battle Bunny is offline   you may:
Old 02-26-2007, 03:06 AM   #7
Johnpp
Junior Member
 
Johnpp's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia, The Place To Be.
Posts: 435
Huh? How could all of the install stuff be on one CD. It would ask you for the second. Unless you using a pirated version and it was corrupt. BTW, the files would gather up to be over 50 MBS. And how do you expect to get them in JA?


Opera user.
IE hater.
JKA player.
DooM player.
Quake 2 player.
Real life player.
Johnpp is offline   you may:
Old 03-01-2007, 08:20 PM   #8
Darnaltung
Rookie
 
Darnaltung's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 20
Quote:
Huh? How could all of the install stuff be on one CD. It would ask you for the second. Unless you using a pirated version and it was corrupt. BTW, the files would gather up to be over 50 MBS. And how do you expect to get them in JA?
Yes, it's quite odd... You might want to get yourself a original copy of the game, because normally the installation asks for both CDs, not just one of them.


Darnaltung is offline   you may:
Old 03-01-2007, 08:28 PM   #9
Johnpp
Junior Member
 
Johnpp's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia, The Place To Be.
Posts: 435
Hang on a sec!... This was in the JA forum a few days ago. Now it is in the MOTS section.


Opera user.
IE hater.
JKA player.
DooM player.
Quake 2 player.
Real life player.
Johnpp is offline   you may:
Old 03-02-2007, 11:49 AM   #10
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
Quote:
Originally Posted by Darnaltung
Yes, it's quite odd... You might want to get yourself a original copy of the game, because normally the installation asks for both CDs, not just one of them.

it doesnt ask for both CD's at all im not sure where your getting that the only purpose of the 2nd CD is for music and cutscenens which play off the CD and not off the hard drive


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may:
Old 03-02-2007, 06:06 PM   #11
Johnpp
Junior Member
 
Johnpp's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia, The Place To Be.
Posts: 435
I think he got confused with JA and This.


Opera user.
IE hater.
JKA player.
DooM player.
Quake 2 player.
Real life player.
Johnpp is offline   you may:
Old 03-10-2007, 04:26 PM   #12
Battle Bunny
Lurker
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Well, I don't think I got confused with JA and this. I am perfectly in knowledge of which game we're talking about.
Battle Bunny is offline   you may:
Old 03-10-2007, 08:47 PM   #13
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,316
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Pirated copy of the game = missing files.

Same old story.



Buy the real thing, it's cheap, and worth it!


Nobody's going to email you a CD worth of cutscenes from a game you were too cheap to buy. Consider this your warning, opening poster. More warez begging will get you banned...



Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > Hey everyone! Cutscenes.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:06 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.