lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Question about playing....OS
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-01-2007, 08:19 PM   #1
ma_jcbs
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Question about playing....OS

First off, hello all.
My issue is this, I can't play in vista x64! I tried to find an answer but can't. I formatted and was trying to load, but being 16bit it won't install. So do i need to A)run in dosbox B) run and in Virtual PC or C) A work around for this?

Please please someone has to know!!

Thanks guys!
ma_jcbs is offline   you may: quote & reply,
Old 04-02-2007, 02:20 AM   #2
VampireNaomi
was a dog in earlier life
 
VampireNaomi's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Dancing with naked Brink
Posts: 1,348
LFN Staff Member 
I don't have Vista, so I don't know what to do, but have you tried this?


"Oho, my sainted aunt, have I become a victim of brain fever, the curse of academia...?" -- Jonathan Crane

Sweet As Mango: Nick/Olivia all the way!
VampireNaomi is offline   you may: quote & reply,
Old 04-02-2007, 05:29 PM   #3
ma_jcbs
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by VampireNaomi
I don't have Vista, so I don't know what to do, but have you tried this?
That only works if you already have GF installed. I cannot even get past the install prompt...I guess i'll have to virtual pc it then...thanks!
ma_jcbs is offline   you may: quote & reply,
Old 04-02-2007, 08:24 PM   #4
gusjc
Rookie
 
gusjc's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by ma_jcbs
That only works if you already have GF installed. I cannot even get past the install prompt...I guess i'll have to virtual pc it then...thanks!
I didn't have it already installed when I did that (I'm the one who posted what vampirenaomi linked to before).
I did a clean install from XP to Home Premium and installed it like I said before, and it's working all fine.

Anyway, try with virtualPC and let us know if you have any problems.

See you.
gusjc is offline   you may: quote & reply,
Old 04-13-2007, 08:10 AM   #5
ZIO4
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Easiest way I found was to install it on a comp with a different opperating system ie a friend's xp. I then installed the patch then copied the folder and the registry entries and now it seems to be working.

Vista x64 btw.
ZIO4 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Grim Fandango Discussion > General Forums > Glottis' Garage > Question about playing....OS

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:09 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.