lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Electrostaff and SFX sabers
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-04-2007, 06:10 PM   #1
crail227
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 98
Electrostaff and SFX sabers

Sorry if this has been mentioned

But the purple glow of the electrostaff disapears when SFX sabers is turned on.
Any help with this?

thanks


^Sanjuro
crail227 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2007, 02:47 AM   #2
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
Try taking ANY type of melee weapon and the saberblade will appear through the blade.. that's why I didn't want to play them at first, I used to duel with vibroblades

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2007, 02:10 PM   #3
crail227
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 98
oh i see

now if anyone wants to take the effort to fix that... : )


^Sanjuro
crail227 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2007, 02:33 PM   #4
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
bug ticket the problem and we will see.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 04-08-2007, 08:07 AM   #5
Lathain Valtiel
Ex-Angel
 
Lathain Valtiel's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 929
LFN Staff Member 
Quote:
Originally Posted by razorace
bug ticket the problem and we will see.
I do not believe it is fixable. The way the SFX sabers work is that they apply fixed glow values to the blades. They were CLEARLY, CLEARLY not meant to accomodate ANYTHING except the author's idea of what a saber should look like. Things like trailstyle 1 (for swords) were completely removed until I added it back in. If my saber toggle is in the code (is it?), I believe you should turn SFX sabers off to use nonsabers.

But then, it's been awhile since I looked at the code, so it may be fixable.


Kurgan's Meatgrinder (JA Server: 72.5.248.212:29070)

Player tested, Valtiel approved.

Valtiel approved downloads for Meatgrinder: http://strategy.jediknight.net/jka/downloads.shtml
Lathain Valtiel is offline   you may: quote & reply,
Old 04-08-2007, 08:35 AM   #6
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
Quote:
Originally Posted by Lathain Valtiel
I do not believe it is fixable. The way the SFX sabers work is that they apply fixed glow values to the blades. They were CLEARLY, CLEARLY not meant to accomodate ANYTHING except the author's idea of what a saber should look like. Things like trailstyle 1 (for swords) were completely removed until I added it back in. If my saber toggle is in the code (is it?), I believe you should turn SFX sabers off to use nonsabers.

But then, it's been awhile since I looked at the code, so it may be fixable.
Yeah, SFX_SABERS 0 works for melee quite well

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 04-08-2007, 08:40 AM   #7
Lathain Valtiel
Ex-Angel
 
Lathain Valtiel's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 929
LFN Staff Member 
Well, there's that at least. Ahahaha.

...Did someone ever make a UI option for SFX?

EDIT: Let me see the Electrostaff, would you? I need a link.


Kurgan's Meatgrinder (JA Server: 72.5.248.212:29070)

Player tested, Valtiel approved.

Valtiel approved downloads for Meatgrinder: http://strategy.jediknight.net/jka/downloads.shtml

Last edited by Lathain Valtiel; 04-08-2007 at 08:55 AM.
Lathain Valtiel is offline   you may: quote & reply,
Old 04-08-2007, 02:27 PM   #8
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Quote:
Originally Posted by Lathain Valtiel
But then, it's been awhile since I looked at the code, so it may be fixable.
It shouldn't be TOO hard to fix. Just don't render the blade if that particular .sab value is set for that weapon. I don't know how much of your code was implimented, all I did was intergrate in Hocky's code.
Quote:
...Did someone ever make a UI option for SFX?
No, but that probably should be added. Bug ticket it.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Open Jedi Project (OJP) > Electrostaff and SFX sabers

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:47 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.