lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Question about The Eclipse
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-14-2007, 06:43 PM   #1
SWRules
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 7
Question Question about The Eclipse

Is there any way you can command The Eclipse?
SWRules is offline   you may: quote & reply,
Old 04-15-2007, 06:59 AM   #2
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
You can't in the game itself. Its only for the campaign.

DMUK
  you may: quote & reply,
Old 04-15-2007, 07:10 AM   #3
SWRules
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 7
Thanks!
SWRules is offline   you may: quote & reply,
Old 05-04-2007, 06:33 AM   #4
Tavion
Rookie
 
Tavion's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 120
Current Game: WoW, TFU, Batman
Is there a mod to use The Eclipse in Galactic Conquest?
Because in a you tube movie i saw the Eclipse shooting at Star Destroyers.
The only problem is, The eclipse was repared!????
Any knows this?
Tavion is offline   you may: quote & reply,
Old 05-04-2007, 07:19 AM   #5
ScorLibran
Rookie
 
ScorLibran's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Coruscant
Posts: 118
Quote:
Originally Posted by Tavion
Is there a mod to use The Eclipse in Galactic Conquest?
Because in a you tube movie i saw the Eclipse shooting at Star Destroyers.
The only problem is, The eclipse was repared!????
Any knows this?
The top full-scale FoC mod in existence has a buildable/playable Eclipse SSD, as well as a buildable/playable Sovereign-class SSD. Both are available in all stock GCs, as well as the three new GCs.
ScorLibran is offline   you may: quote & reply,
Old 05-04-2007, 07:42 AM   #6
Tavion
Rookie
 
Tavion's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 120
Current Game: WoW, TFU, Batman
Thnx, installing it now, by the way:
In the mod The Eclipse is from the empire or the Zann Consortium?
Tavion is offline   you may: quote & reply,
Old 05-04-2007, 08:54 AM   #7
ScorLibran
Rookie
 
ScorLibran's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Coruscant
Posts: 118
Empire, and buildable only on Kuat. As with many planets in the mod, you first have to build the shipwright - in this case, Kuat Drive Yards - before you can build special units such as the Eclipse and Sovereign SSDs.

And by the way, that's a HUGE strategy point for the Rebellion. Take Kuat early, and you won't have to face giant, mobile coaxial lasers blowing up your space stations and MC90s in one shot. Each faction has such issues, though - with playing the Empire, it's "take Sullust (and prevent the construction of SoroSuub) early and you won't have to face a pack of Liberator-class carriers and Quasar Fire Cruisers sending swarms of fighters and bombers at you from deep inside the fog of war". As you know, such swarms are the biggest threat to those SSDs you desire.
ScorLibran is offline   you may: quote & reply,
Old 05-04-2007, 10:33 AM   #8
Tavion
Rookie
 
Tavion's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 120
Current Game: WoW, TFU, Batman
Thanks for the info
i will take it with me
Tavion is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > Question about The Eclipse

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:09 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.