lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Maps
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-16-2007, 12:33 AM   #1
crail227
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 98
Maps

Quick little thing

I was wondering how one would remove the base maps out of the list that appears on the menus. I want to make more space for custom maps

thanks


^Sanjuro
crail227 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2007, 02:18 AM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
Create a new .arena file that overrides the basejka maps so that they don't count as MP maps. I don't have exact steps on how to do that.

Exactly how many maps do you have displayed in the map menu now?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2007, 08:31 AM   #3
UDM
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 922
I don't understand, are you trying to squeeze in more maps into the maplist box in the Create Server menu?
UDM is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2007, 08:31 PM   #4
crail227
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 98
@UDM- yeah

@razor- i have 26 maps on the ffa menu


^Sanjuro
crail227 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2007, 05:11 AM   #5
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
Hmmm weird, you have a lot of maps

I ripped the JO maps a while ago and still haven't really gotten every texture I need for them to look okay, but I can play in then fine however they don't show up in the menu so I need to do a dir maps.

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2007, 09:36 AM   #6
Buffy
Forumite
 
Buffy's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 566
Question I made 0_assets0.pk3 and it fix all Textures problem

Quote:
Originally Posted by Maxstate
Hmmm weird, you have a lot of maps

I ripped the JO maps a while ago and still haven't really gotten every texture I need for them to look okay, but I can play in then fine however they don't show up in the menu so I need to do a dir maps.
did you add "models/chunks,flags,items,map_objects" too?
also need all SP maps too
here is inside of my pk3
http://img243.imageshack.us/img243/448/oassets1re0.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/7398/oassets2uu8.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/9014/oassets3kd0.jpg
need all these arena files in scripts folder too
http://img244.imageshack.us/img244/5707/oassets4ec7.jpg



Buffy The Sith Slayer
If you want to change your life?
http://www.sgi-usa.org/
= Buffy The Jedi Knight =

Last edited by Buffy; 04-17-2007 at 10:00 AM.
Buffy is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2007, 09:38 AM   #7
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
I might have to correct myself: The JO SINGLEPLAYER maps

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Open Jedi Project (OJP) > Maps

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:38 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.