lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Server crash when timelimit hit, can't add bots
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-06-2007, 10:36 AM   #1
darkecho05
Rookie
 
darkecho05's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sweden
Posts: 48
Angry Server crash when timelimit hit, can't add bots

Hello, I have no clue how to solve this, the first one is i can't add bots and the second is that my server crashes when the time limit is hit. I've tried all kinds of things but nothing has given any results which is very frustrating. I just wanna kill the problem! if that was possible ):

I use windows XP, the server is on 1.0, any help would really be appreciated!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// Server Config
rconpassword ""
seta sv_hostname "^1^7pap^1^7r^1^7ut's mtr md
seta g_motd "^2 ~ the mtr has you "
sets "Admin" "^1^7pap^1^7r^1^7ut"
sets "Admin E-Mail" "Spongenoob05@hotmail.com"


// gametypes
// 0 = FFA
// 3 = DUEL one on one tournament
// 4 = POWER DUEL
// 6 = TEAM DEATHMATCH
// 7 = SIEGE
// 8 = CTF
set g_gametype 4

set g_autoMapCycle 0

set map1 "map mp/duel2; set nextmap vstr map2;"
set map2"map mp/duel3; set nextmap vstr map3;"
set map3 "map mp/duel5; set nextmap vstr map4;"
set map4 "map mp/duel9; set nextmap vstr map1;"

vstr map1

seta sv_master1 "masterjk3.ravensoft.com"
seta sv_master2 "masterjk3.ravensoft.com"
seta sv_master3 "63.146.124.53"
seta sv_master4 "204.97.248.90"
seta sv_master5 "clanservers.net"
seta sv_master6 "master0.gamespy.com

seta bot_enable 1
seta bot_minplayers 3
seta bot_nochat 1.
seta bot_fastchat 0
seta bot_challenge 1
seta bot_groundonly 0
seta g_npcspskill 5

seta sv_maxclients 13
seta g_inactivity 0
sv_maxRate 8000
set g_allowvote 0
set timelimit 2
set capturelimit 20
seta sv_floodProtect 1
seta g_saberDamagescale 2

seta g_sabertracesaberfirst 1
seta seta g_dismember 100
seta g_forcePowerDisable 163837
seta g_weaponsdisable 8
seta g_debugMelee 1
seta g_forceRegenTime 80
seta dmflags8
seta g_noSpecMove 0
seta g_slowmoDuelEnd 0
seta g_friendlyFire 1
seta g_forceBasedTeams 0
seta g_duelWeaponDisable 0
seta fraglimit 0
seta duel_fraglimit 10
seta g_siegeTeamSwitch 1
seta com_HunkMegs 32
seta sv_fps 100
seta com_zoneMegs 32
seta com_SoundMegs 16
seta sv_zombietime 30
seta g_synchronousclients 0
seta disable_ammo_metallic_bolts 1
seta disable_ammo_powercell 1
seta g_saberLocking 1
seta g_saberLockFactor 5
seta sv_privatepassword "imsmart"
seta sv_privateclients 1
seta g_locationBasedDamage 1
seta g_siegeRespawn 10
seta g_saberWallDamageScale 0.4
seta g_maxForceRank 7
seta g_timeouttospec 30
seta sv_allowDownload 1
seta g_showDuelHealths 1
seta d_saberkicktweak 0

seta logfile 3
seta g_log "jagames.log
seta g_statLog 1
seta g_statLogFile "stats.log
seta g_logSync "1"
darkecho05 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2007, 12:13 PM   #2
darkecho05
Rookie
 
darkecho05's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sweden
Posts: 48
nvm i fixed it (: D WHOS YA DADYDY?


Error is our enemy!
darkecho05 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2007, 01:23 PM   #3
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,700
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
you want to post your fix in here, in case it might help other people?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2007, 07:57 AM   #4
jedi-Guard
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 207
Well when i had the timelimit problem, i actually fixed it by disabling 2 commands.
I think it was Bot minplayers and Automapcycle.
Well it doesnt crash either now, so i might can add my config information here, so you guys can investigate it by your self.
Ill do that when i get home.
It worked for Powerduel too.
jedi-Guard is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2007, 12:27 PM   #5
darkecho05
Rookie
 
darkecho05's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sweden
Posts: 48
sure acdc, i just started from ground zero, since i couldn't find the problem i re-installed jk3, got the files for creating a server and used my old settings. Thats it, voila =)

Didn't trow away my base folder though, i kept my skins and stuff


Error is our enemy!
darkecho05 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Server crash when timelimit hit, can't add bots

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:24 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.