lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Kotor 2 Corpse File Needed
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-09-2007, 05:00 AM   #1
Dirtnose
Rookie
 
Dirtnose's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: United Kingdom
Posts: 188
Kotor 2 Corpse File Needed

Hey guys.

haven't modded in a While for Kotor and I need to know What the file is called for Kotor 2's Corpse you find at the Start in the Mourge that drops the Plasma Torch.

Thanks for the help guys.

Dirt
Dirtnose is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2007, 05:36 AM   #2
swfan28
Rookie
 
Join Date: May 2007
Location: Finland
Posts: 157
Quote:
Originally Posted by Dirtnose
haven't modded in a While for Kotor and I need to know What the file is called for Kotor 2's Corpse you find at the Start in the Mourge that drops the Plasma Torch.
The file is g_tresgencorp004.utp. It can be found in the RIM file 101PER_s.rim under Blueprint, Pleceables. If you edit it, you should check that the same name is not used by other placeable corpses in other modules. If it is, they will be changed as well.
swfan28 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2007, 06:14 AM   #3
Dirtnose
Rookie
 
Dirtnose's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: United Kingdom
Posts: 188
Aghh Yes, Thank you =)
Dirtnose is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2007, 06:26 AM   #4
stoffe
Network Caretaker
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,833
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
Quote:
Originally Posted by swfan28
The file is g_tresgencorp004.utp. It can be found in the RIM file 101PER_s.rim under Blueprint, Pleceables. If you edit it, you should check that the same name is not used by other placeable corpses in other modules. If it is, they will be changed as well.
Unfortunately it is one of those templates where the name is reused in a large number of other modules, so you shouldn't put that UTP file in the override folder. If you modify the template directly you'll need to put it back into the module RIM file you extracted it from to prevent it from causing trouble. If you don't want to do that you'll need to use a script that modifies the content of the placeable's inventory instead.
stoffe is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Kotor 2 Corpse File Needed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:33 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.