lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: 3DSMax to GMax format...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-10-2007, 09:07 AM   #1
CeeKay
Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 17
3DSMax to GMax format...

Is this even possible? If so, how would one go about doing it without 3D Studio Max?

P.s. this is a .max file.


Thanks,
- CK
CeeKay is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2007, 09:10 AM   #2
Master Zionosis
Relax On Air
 
Master Zionosis's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: High In The Sky
Posts: 1,280
Current Game: TR 8: Underworld
Contest winner - Modding 
I don't think it is possible without 3D Studio Max, it might be, but in order to do it, you will need 3D Studio Max, and you have to export the model to .3ds format which can be opend in Gmax. But there may be a converter or a .max plugin for Gmax.

Master Zionosis is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2007, 09:47 AM   #3
CeeKay
Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 17
K. Thanks! I'll look into both ways.


- CK
CeeKay is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2007, 03:37 PM   #4
Quanon
Senior Member
 
Quanon's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Lost in my own unconsiciousens
Posts: 2,600
Forum Veteran Veteran Modder Helpful! 
If you want I could change your .max to a .3ds file with my 3Dmax .
Just send me a PM .


TIQUILAAAAAAAA
Quanon is online now   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > 3DSMax to GMax format...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:19 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.