lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Error Problem that I need help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-24-2007, 04:00 PM   #1
Fredi
El Guapo
 
Fredi's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: San Germán,PR
Posts: 1,305
Error Problem that I need help

Well I instaled Jedi Knight:Jedi Academy right now and when I finished installing and presed start to play as story mode this appears to me >>

ERROR: filename length > MAX_QPATH ( strlen(sound/weapons/more-sounds/even more sounds/sound/weapons/blaster/) = 65)


Dose any one know WHast happening and if theres a way to fix it?



"Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual."
Fredi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-24-2007, 04:35 PM   #2
Gothik
 
Gothik's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Morden, Surrey, UK
Posts: 16
If you've got any custom pk3 files in the base directory, remove them and try running the game again.

The error means that the path to the folder it is looking for a particular sound in is too long, I'm not sure what the character length is but the one it quotes is too long. And since that particular path is nowhere to be found in the the base game assetts pk3 files, it must be a custom one.
Gothik is offline   you may: quote & reply,
Old 06-24-2007, 04:45 PM   #3
Fredi
El Guapo
 
Fredi's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: San Germán,PR
Posts: 1,305
I did and now ir says Couldn't load mpdefault.cfg



"Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual."
Fredi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-24-2007, 05:38 PM   #4
Gothik
 
Gothik's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Morden, Surrey, UK
Posts: 16
If the jampconfig.cfg file is in your base directory, try deleting it and letting the game rebuild it.
Gothik is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2007, 07:41 AM   #5
jedi-Guard
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 207
Sounds like an error inside a pk3 file.
jedi-Guard is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Error Problem that I need help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:53 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.