lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problems with sound in CMI.Please help me!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-27-2007, 07:25 AM   #1
tomitza_rulles
Lurker
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Problems with sound in CMI.Please help me!!!

I don't know why but this game is giving me a hard time.I launch the game,play for about 5 minutes and all of a sudden for no apparent reason the sounds starts to snag and repeats the same sound over and over again and the characters stop moving and the only thing i can do is save the game,exit and then launch it again and play for 5 more minutes before it snags again.Has anyone had this problem before?Can anyone help me?I have XP Media center SP2 and DirectX 9.0c and from what i read you need W95 and DX5.0 and i don't know if this is the problem but i think it may be but i don't know how to fix it
tomitza_rulles is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2007, 05:35 AM   #2
Phantom Knight
BAANAAANAAAAAAAAA!!!!!!!!
 
Phantom Knight's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: A figment of your imagination
Posts: 2,228
Current Game: Mass Effect
Hot Topic Starter 
Here's a suggestion:

-First, you find yourself a hammer from your own tool shed.
-Second, think of the most angriest, most frustrating memory you can think of.
-Third, give in to your uncontrolable anger and use that hammer of yours to bash the computer to death, until there is nothing but smashed CPU, Motherboard and wires.

... what I am trying to say is I have no idea what is wrong with your CMI game.
Have you tried reinstalling it?
Phantom Knight is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2007, 03:48 PM   #3
Joshi
Registered Amuser
 
Joshi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Wherever the wind takes me... or failing that the nearest cinema.
Posts: 7,196
LFN Staff Member 
Try using the CMI Launcher. It should help.

Joshi is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Monkey Island Discussion > MI Chat > General MI Discussion > Problems with sound in CMI.Please help me!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:31 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.