lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: mpdefault.cfg
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-29-2007, 05:06 PM   #1
chizzet
Lurker
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
mpdefault.cfg

hey guys. i have a cd crack and when i try to load jk2mp.exe, it says the following..

JK2MP: v1.04 win-x86 Jul 3 2002
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/base

----------------------
0 files in pk3 files

Running in restricted demo mode.

----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/demo

----------------------
0 files in pk3 files
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Couldn't load mpdefault.cfg

any help?
chizzet is offline   you may:
Old 10-29-2007, 09:33 PM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,696
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
Buy the game and you wont need a no cd crack.

acdcfanbill is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > mpdefault.cfg

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:28 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.