lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedi Knight Installation Problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-03-2007, 03:49 PM   #1
Kevyboy014
Lurker
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3
Jedi Knight Installation Problem

Okay, I had some problems running Jedi Knight: Dark Forces 2 on my Windows XP (Media Center) computer, but I finally was able to play it by copying the files off of an older computer that ran it fine, and it was all well and good. Then it started stopping responding when I started it up. So I copied my saved games onto my hard drive, and deleted the game, and tried re-copying it off my older computer. And it didn't work. Tried installing the game direct from the cd (which hadn't worked before, but I figured I'd try it again), which didn't work (Setup would pop up, but when I clicked on "install" It would just quit the setup like it was going to install, and just not do anything), so I tried manually copying files from the cd's, which worked okay, except that I didn't have any saved games, which I wanted. So I tried copying over some games, and somehow managed to screw the whole thing up. I've tried re-doing the manual install, and it seems to work fine (MP works okay), but when It tries to load a level, when it gets close to the end of loading, it has an error message that says it's unable to load level, and goes back the main menu. I've tried tinkering around with some other stuf, restarting, the whole bit, and can't figure it out. Any help would be greatly appreciated...
Kevyboy014 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2007, 05:46 PM   #2
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
Hey Kevyboy014 try this link see if it helps

http://www.jkhub.net/library/index.p...als:Install_JK



JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2007, 12:31 PM   #3
Kevyboy014
Lurker
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3
I actually did try that before, but when I tried copying my saved game over, it stopped working properly, but I just tried it again, and copied the saved games, and it works fine! Sweet. Thanks.
Kevyboy014 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2007, 08:33 PM   #4
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
NP at all

check that site out if you want to play MP online and have a router


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > Jedi Knight Installation Problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:09 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.