lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: OPJ problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-04-2008, 07:32 PM   #1
Rinku
kad'la tracinya be abiik
 
Rinku's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Modified YT-1930
Posts: 785
Current Game: SWBF, Pokemon SS
OPJ problems

I have a mac and was wondering if there was a way to start the
" runopjenhanced.bat "

When I start Jedi Academy it has the OPJ screen but then goes to the normal main menu. Can anyone help?





Rinku is offline   you may: quote & reply,
Old 02-10-2008, 12:10 PM   #2
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
Try downloading the latest stuff from my sig and removing your previous files and then trying again.

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > OPJ problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:02 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.