lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: HELP I HAVE PROBLEM WITH NPC BOTS~!!!~
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-20-2008, 08:30 PM   #1
darth.mul
Lurker
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Angry HELP I HAVE PROBLEM WITH NPC BOTS~!!!~

Hi im new this is my first post and I have a prob!! the game worked perfectly it was the greatest star wars game I've ever played alot of great puzzles but i did finish it but when it was time to enjoy it (i usaually finish and enjoy it by playing over again and doing cheats) i used Dark outcast mod and when i wanted a new bot i download it and put it the base folder but when i type npc spawn (new npc name) it didn't work so my question is how to use new npcs?
darth.mul is offline   you may:
Old 01-21-2008, 12:26 AM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,697
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
see comment in other thread.

acdcfanbill is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > HELP I HAVE PROBLEM WITH NPC BOTS~!!!~

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.