lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How To Add Clan Tags
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-25-2008, 06:44 AM   #1
NiteRunner81
Lurker
 
NiteRunner81's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Portland, OR
Posts: 4
Question How To Add Clan Tags

I was wondering how to add clan tags in SWBFII? I am considering creating a clan (or joining one.)

And do you usually get in trouble by being a member of another clan in a totally different game (I am a member of KILLDU clan in Battlefield 2142.)

And an FYI for those of you wanting to recruit me -- I am still wet behind the ears so I need some training....

Thanks Alls....
NiteRunner81 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-25-2008, 03:56 PM   #2
jawathehutt
Its 5 o'clock somewhere
 
jawathehutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,636
Current Game: Age of Empires II
You put them in your name...



"Everyone that posts here is aware of the game, thanks though." ET
"It is Lucasarts"~ LordJhredmo
jawathehutt is offline   you may: quote & reply,
Old 03-26-2008, 12:26 AM   #3
NiteRunner81
Lurker
 
NiteRunner81's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Portland, OR
Posts: 4
I just thought maybe there was a special window where to put it in like 2142..


Yes, I DO own a pair, want me to own yours too?

NiteRunner81 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-26-2008, 07:58 AM   #4
{GF}lead-menace
Rookie
 
{GF}lead-menace's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 59
nope, so would this be for PC or PS2?

Because my clan is looking for some good acitive members and we will tke you and train you as well


{GF}lead-menace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-26-2008, 04:07 PM   #5
jawathehutt
Its 5 o'clock somewhere
 
jawathehutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,636
Current Game: Age of Empires II
Quote:
Originally Posted by NiteRunner81
I just thought maybe there was a special window where to put it in like 2142..
Its pandemic/LA, expecting them to finish a game is unreasonable, expecting extra features is nonsense.



"Everyone that posts here is aware of the game, thanks though." ET
"It is Lucasarts"~ LordJhredmo
jawathehutt is offline   you may: quote & reply,
Old 03-27-2008, 10:41 AM   #6
Maveritchell
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 49
Quote:
Originally Posted by jawathehutt
Its pandemic/LA, expecting them to finish a game is unreasonable, expecting extra features is nonsense.
That's a heady accusation when comparing it to Battlefield 2142 (or any EA game). Aside from a few graphical dumb things (like incorrect model chunks with explosions), the game (SWBF2) is pretty solid, if simple. Just because SWBF2 doesn't have "x" feature doesn't mean it's incomplete.
Maveritchell is offline   you may: quote & reply,
Old 03-27-2008, 05:48 PM   #7
NiteRunner81
Lurker
 
NiteRunner81's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Portland, OR
Posts: 4
Maybe they will add a "tag" slot to BF3.... AND make it to where you don't have to use GameSpy.....

btw if u play 2142 you should check out the KILLDU server.... and listen to the many gripes about EA...


Yes, I DO own a pair, want me to own yours too?

NiteRunner81 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Clans Forum > How To Add Clan Tags

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:04 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.