lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Kotor 2 Player Models: can't extract?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-02-2008, 12:24 AM   #1
RyuuKage
Junior Member
 
RyuuKage's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 373
Kotor 2 Player Models: can't extract?

Every time i double click on the player body models for kotor 2, Kotor Tool gives me an error message. Has anyone been able to convert these to an ascii format successfully?
RyuuKage is offline   you may: quote & reply,
Old 06-20-2008, 05:34 PM   #2
Maciej Master
Rookie
 
Maciej Master's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 70
what error
Maciej Master is offline   you may: quote & reply,
Old 06-20-2008, 06:38 PM   #3
Marius Fett
Frigged if I know!
 
Marius Fett's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Wales
Posts: 3,379
Quote:
Originally Posted by RyuuKage View Post
Every time i double click on the player body models for kotor 2, Kotor Tool gives me an error message. Has anyone been able to convert these to an ascii format successfully?
What does the error message say?

You'll need to be more specific then "I get an error message" if you want us to help you.




Visit the new JediKnight.net!
Marius Fett is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2008, 04:13 AM   #4
RyuuKage
Junior Member
 
RyuuKage's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 373
lol, i forgot about this...well, since i'm into modding Kotor again i'm stubbornly bashing my head against the same problem XD

it's an "unhandled exception has occurred in your application" error, which is the only one i ever get with Kotor Tool. it pretty much happens for certain models, textures, and so forth, but I haven't seen anyone else mention such a problem. Can other people export those models without an exception error?
RyuuKage is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2008, 11:26 AM   #5
Inyri
The Magical Malefactor
 
Inyri's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Chicago
Posts: 2,507
Current Game: Mass Effect 3
Veteran Modder Forum Veteran Helpful! Contest winner - Fan Fiction 
Yes, other people can export those models without an exception error. You may want to check if you have the most recent version of KotOR Tool.

Inyri is offline   you may: quote & reply,
Old 10-02-2008, 12:41 AM   #6
RyuuKage
Junior Member
 
RyuuKage's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 373
yup downloaded it last night just to be sure...then again my K2 also occasionally crashes my compy so maybe that's the problem.

i doubt someone else could just zip them and stick em on the web without some legal-ish problems either, lol. i'll try reinstalling K2, see if that does anything.

EDIT: argh, nope. fresh install makes no difference...maybe the 1.0b patch is breaking KT? guess i'll install again, lol
EDIT: hmm, nope....

Last edited by RyuuKage; 10-02-2008 at 02:33 PM. Reason: testing evil theories...
RyuuKage is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Kotor 2 Player Models: can't extract?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:17 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.