lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Modeling with 3DS Max v9
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-22-2007, 07:31 PM   #1
Professor_0101
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Modeling with 3DS Max v9

JKA is still one of my favorite games and I'd really like to make player models. I've actually come close to doing it before when I had the trial for 3DS Max. I never could get the bones to work just right but I came pretty close. Well now I actually have max but it's version 9 and I can't find a way to import or export the Ghoul2 player models. Does anyone know if there is or ever will be a glm import plugin and xsi export plugin for max 9? I installed the 3DS Max SDK to see if I could make a plugin. Does anyone know where I could find source code or documentation on how the glm files store data? I appreciate your help.
Professor_0101 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-22-2007, 09:18 PM   #2
Inyri
The Magical Malefactor
 
Inyri's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Chicago
Posts: 2,505
Current Game: Mass Effect 3
Veteran Modder Forum Veteran Helpful! Contest winner - Fan Fiction 
There is an XSI export plugin for Max9 (comes with the XSI 6.01 trial). I kind of doubt there will be a GLM plugin, considering how old the game is. But you never know. You don't really need a GLM import plugin, though.
Inyri is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2008, 08:25 AM   #3
ALEXE
Lurker
 
ALEXE's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5
Exclamation

Please, can anybody inform me more on the posibilities of importing .glm files in 3DS Max9? I know the topic is old as hell but I found it on google. I need more info on this, or if things have developed!
or maybe an alternative converter from .glm to .3ds files? Please
ALEXE is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2008, 01:50 PM   #4
GodBeastX
Lurker
 
GodBeastX's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
I could probably write a converter if someone knows the glm model format?
GodBeastX is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2008, 07:59 PM   #5
Psyk0Sith
3D Tech Support
 
Psyk0Sith's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adanac
Posts: 2,072
Veteran Modder Helpful! 
An alternative would be milkshape 3d, import the glm into ms3d and export to .obj so max can import it.

Psyk0Sith is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Modeling > Modeling with 3DS Max v9

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:21 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.