lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I have some problems with Empire at war: Forces of Corruption
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-11-2008, 02:23 PM   #1
Skell Jell
Lurker
 
Skell Jell's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Towson MD- U.S.
Posts: 2
Exclamation I have some problems with Empire at war: Forces of Corruption

I load the game and it works up until I get to main screen. Then I exit out be using ctrl-alt-delete to get to the text manager. Then I see a message. The message says:

An exception has occurred. See _logfile.txt and _except.txt for detials. Press canel to exit or retry to debug

I pressed retry and then Forces of Corruption closed.

Can someone please help!
Skell Jell is offline   you may: quote & reply,
Old 10-12-2008, 04:12 AM   #2
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
Hi there,
It sounds like you are trying to play with out of date graphic card drivers - so these will need updating. If you don't know the make of card you have, read through our Tech Support thread for help
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > I have some problems with Empire at war: Forces of Corruption

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:20 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.