lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Star wars epesode 1 Racer
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-22-2011, 11:08 PM   #1
rmars147
Lurker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6
Question Star wars epesode 1 Racer

Hello all

I have had e1 racer for a long time now and just recently it started to throw away my save games. Now it started to give me a dead white screen about 10 seconds into a race. Crashes my whole system (still run XP on my machine)\
Any suggestions?

Thank's
Have a nice day
rmars147 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-30-2011, 10:43 PM   #2
jeffcorn
Rookie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 42
Current Game: Galactic Battles
I have the same problem, the game doesn't run well on newer Operating systems, there is a fix at lucas arts, but it didn't work for me.
jeffcorn is online now   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 1. The HuB > The Cantina! > Star wars epesode 1 Racer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:30 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.