lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [K1] Robes?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-02-2008, 09:06 PM   #1
nicks66681
Lurker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
[K1] Robes?

Hey everyone, I apologize if there's already some threads reguarding this but, I just finished playing KotOR 2 yesterday, and decided I'd play KotOR 1 today... And, Every time I try to play it, I'm disappointed with their jedi robes.

So, really, what I wanted in KotOR 1, is KotOR 2 robes, or at least Jedi and Dark jedi robes. I realize porting is illeagal, but what if someone made a similar model and texture.

I've tried myself, but I have virtually no skills when it comes to modelling, or well, modding in general.


Thanks for reading, the mod would be an excellent x-mas gift to myself, and others who wanted the same sort of mod.
nicks66681 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2008, 09:20 PM   #2
Star Admiral
N7 Commando
 
Star Admiral's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omega 4 Relay
Posts: 656
Current Game: Mass Effect 2
Folder extraordinaire Helpful! 
This might be what you're looking for. The robes aren't exactly those of TSL, but hey, they are far better than stock K1. Make sure you download the patch with it.

- Star Admiral
Star Admiral is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2008, 09:26 PM   #3
Darth Payne
I Am Revan, I Remember.
 
Darth Payne's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Grong, Norway
Posts: 2,491
Current Game: DS3, Alien: Colonial Marines
These might also work for you:
http://knightsoftheoldrepublic.filef...le_Robes;72872
http://warpedproductions.echonetwork.net/robemodel.html
http://warpedproductions.echonetwork.net/jedirobes.html
http://warpedproductions.echonetwork...ovierobes.html


http://www.xboxlc.com/cards/sig/newblack/pederskomsvold.jpg
Formerly known as: Danyael27
My mods at KotorFiles: K1 Robe Stat Boost, TSL Jedi Robe Stat Boost, Jedi Fight Training.
Quando omni flunkus moritati - the motto of the Possum Lodge, Pseudo-Latin for 'when all else fails, play dead.'


SW: Invasion 05,P16 -(Spraug: Seriously? A Wookie with a lightsaber? Thats just overkill.
Darth Payne is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2008, 09:55 PM   #4
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,514
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
What about one with a cape?




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2008, 10:07 PM   #5
nicks66681
Lurker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
As canderis stated, I was actually looking for one with cape / overcoat / whatever you want to call it...

Oh, and I was already aware of all of the robes suggested, but thanks!
nicks66681 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2008, 10:15 PM   #6
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
Well, capes in K1 are possible, but only a few people know how to actually do them. And in the case of SS and the Starched Revan Cape, it's a pre-existing cape, so he didn't have to model it in. Other then the Revan model, there isn't another model in the game with a cape. If you wanted one, you'd (or someone else) have to model it in, and animate it, which, according to SS, is a long and tedious process.

So right now, your stuck with those suggestions.
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 12-03-2008, 08:35 AM   #7
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,514
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
Couldent you take the cape model off of Darth Revan's robes and copy and past them and merge them to a body model?




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 12-03-2008, 09:31 AM   #8
Ferc Kast
Modder
 
Ferc Kast's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tython
Posts: 1,586
Current Game: SWTOR
Helpful! Forum Veteran Contest winner - Fan Fiction Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by canderis View Post
Couldent you take the cape model off of Darth Revan's robes and copy and past them and merge them to a body model?
This is the funniest post I've seen. Anyways, click here to see the answer (from a related request).

Ferc Kast is offline   you may: quote & reply,
Old 12-03-2008, 10:36 AM   #9
Christos K
Veteran
 
Christos K's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 753
I dont think he seriously meant Copy and paste I think he meant to just take the cape and model it onto the robes.


"It's the one that says Bad Mother ****er." - Jules Winnfield... Describing his wallet, Pulp Fiction.
Christos K is offline   you may: quote & reply,
Old 12-03-2008, 04:56 PM   #10
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,514
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Christos K View Post
I dont think he seriously meant Copy and paste I think he meant to just take the cape and model it onto the robes.
Yes that is what i ment. I know you can merge 2 mdl files as there is a tut on it here.




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2008, 07:13 PM   #11
Sithspecter
Big things are coming...
 
Sithspecter's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jan 2008
Location: Ebon Hawk
Posts: 1,787
Current Game: Mechwarrior II: Mercenaries
Contest winner - Modding Forum Veteran Veteran Modder LFN Staff Member 
Quote:
Originally Posted by canderis View Post
Couldent you take the cape model off of Darth Revan's robes and copy and past them and merge them to a body model?
Well, you can't exactly do that.

Quote:
Originally Posted by Ferc Kast View Post
This is the funniest post I've seen. Anyways, click here to see the answer (from a related request).
But, the supermodel for the amations would still exist, so you could model it, and assign it to the supermodel to animate.



Sithspecter is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2008, 09:38 PM   #12
HK-42
HK47+Marvin=
 
HK-42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: The Unknown Regions
Posts: 2,040
Current Game: AssassinsCreed,kotor
Hot Topic Starter 
I think he meant he wants these in kotor 1

HK-42 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2008, 09:43 PM   #13
Sithspecter
Big things are coming...
 
Sithspecter's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jan 2008
Location: Ebon Hawk
Posts: 1,787
Current Game: Mechwarrior II: Mercenaries
Contest winner - Modding Forum Veteran Veteran Modder LFN Staff Member 
Quote:
Originally Posted by HK-42 View Post
I think he meant he wants these in kotor 1
Well, I meant my finished Revan's Robes supermodel.



Sithspecter is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2008, 09:46 PM   #14
jonathan7
Exiled Jedi...
 
jonathan7's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2006
Location: Ivory Tower
Posts: 3,676
Contest winner - Modding LFN Staff Member Veteran Modder Helpful! 
I had been considering the "Jedi robe problem for a bit of time" - one thought I had, was I could do a skin for this dude;



and make that quite like Jedi Robes - however two problems arise; the head, and if combat animations exist for that shell; neither of which are my department, I'm a skinner/texturer, not a modeller.

When SS releases the Revans robes with flowing cape, I'll be able to have a play with Jedi robes for that model



"Love is the only reality and it is not a mere sentiment. It is the ultimate truth that lies at the heart of creation." - Rabindranath Tagore

"Many a doctrine is like a window pane. We see truth through it but it divides us from truth." - Kahlil Gibran
jonathan7 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2008, 11:15 PM   #15
Druganator
Junior Member
 
Druganator's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 403
Current Game: Kotor, TSL, Fable II
i remember a recruit mod for k1 that used that model and as far as i can remember it didnt have combat animations


There is no Palpatine. No Empire. No Jedi. There is no Light. No Dark... Just you, and I, here, now.
Druganator is offline   you may: quote & reply,
Old 12-30-2008, 12:07 AM   #16
nicks66681
Lurker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by HK-42 View Post
I think he meant he wants these in kotor 1
Yes! That is exactly what I was looking for, or at least something like this.
nicks66681 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-30-2008, 03:02 AM   #17
jonathan7
Exiled Jedi...
 
jonathan7's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2006
Location: Ivory Tower
Posts: 3,676
Contest winner - Modding LFN Staff Member Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally Posted by nicks66681 View Post
Yes! That is exactly what I was looking for, or at least something like this.
Assets cannot be ported from one game to the other; so those robes won't be appearing in K1 I'm affraid, any discussion of porting of assets will result in me locking this thread. Unfortunately the only real hope is Sithspectre's fixed cape model when it comes out, and good skins that go along with that in terms of Jedi Robes.

And yes I realise the OP stated that there shouldn't be any porting, I can read thanks! -- j7



"Love is the only reality and it is not a mere sentiment. It is the ultimate truth that lies at the heart of creation." - Rabindranath Tagore

"Many a doctrine is like a window pane. We see truth through it but it divides us from truth." - Kahlil Gibran

Last edited by jonathan7; 12-31-2008 at 05:50 AM.
jonathan7 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-30-2008, 11:37 AM   #18
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,514
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
What about my merging model idea when SS's cape comes out?




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Modding requests > [K1] Robes?

Tags
kotor 1, kotor 2, mod, robe

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:39 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.