lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: 1.01 problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-28-2008, 11:41 PM   #1
DeadYorick
The Keeper of Peace
 
DeadYorick's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 1,275
Current Game: Pheonix Wright
1.01 problem

Alright here is the story. A few days ago I was graciously given a new computer for the holidays. Of course since my previous PC had massive problems with the Jedi Knight series I obviously tried to see if they carried over with this PC

Now the previous problems (Open GL subsystems) do not occur. However I get a new problem with Jedi Academy.

I installed update 1.01 (As is my tradition. I adore the servers on this update). However each and every time I attempt to open multiplayer for Jedi Academy it gives me an error message

Quote:
Sound memory manager started
Loading dll file ui.
Failed to load dll, looking for qvm.
Loading vm file vm/ui.qvm.
Failed.
Shutting down OpenGL subsystem
VM_Create on UI failed
Now I reinstalled the game and tried to open multiplayer before using the update. Of course it worked perfectly without error. For some reason update 1.01 is causing an error.

I am using Windows Vista (not my choice. I have a 64 bit processor). Maybe this has some effect?


"There's gotta be a better way to make a living"
-Kyle Katarn
DeadYorick is offline   you may: quote & reply,
Old 12-29-2008, 02:36 PM   #2
nizwiz
Rookie
 
nizwiz's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 159
Have you tried running it as admin and in one of the compatibility modes, yet?
nizwiz is offline   you may: quote & reply,
Old 12-29-2008, 03:08 PM   #3
DeadYorick
The Keeper of Peace
 
DeadYorick's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 1,275
Current Game: Pheonix Wright
Quote:
Originally Posted by nizwiz View Post
Have you tried running it as admin and in one of the compatibility modes, yet?
Ah thanks. Now its working


"There's gotta be a better way to make a living"
-Kyle Katarn
DeadYorick is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > 1.01 problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:12 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.