lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [Tutorial] Naming a custom module
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-01-2009, 09:33 PM   #1
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,503
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
[Tutorial] Naming a custom module

Ever noticed when you make a new module, and open up the map you (where it says the name of the module) it will say the same thing as the original? Ever wanted to change it? Heres how:

Preparation:
1]Create a new folder, name it like "My new module" or something.
2] Extract your module's files (.git, .are, .ifo)
3] Download a gff editor
4] Launch the gff editor and load in the .are file.

Naming The Module:
1] Locate the "node" called "Name". Click on it.
Show spoiler

2]Right click on it and click "Add String"
Show spoiler

3]A thing should appear that looks like this:
Show spoiler

4] Click on that thing and on the side bar you click in the box:
Show spoiler

In that type the name of the module.

5]Compile into a .mod file and put into your override and watch it work! (See another tut for module building)

And here is the result:
Show spoiler




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 01-02-2009, 03:06 PM   #2
HK-42
HK47+Marvin=
 
HK-42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: The Unknown Regions
Posts: 2,040
Current Game: AssassinsCreed,kotor
Hot Topic Starter 
Great Job Canderis, thanks for the tut(and are for me)

Also does this change anything when you are walking in and the name appears of the module you going to? Or is that something else?

HK-42 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-02-2009, 03:32 PM   #3
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,503
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally Posted by HK-42 View Post
Also does this change anything when you are walking in and the name appears of the module you going to? Or is that something else?
I don't know. I think that is linking though.




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 01-02-2009, 03:36 PM   #4
HK-42
HK47+Marvin=
 
HK-42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: The Unknown Regions
Posts: 2,040
Current Game: AssassinsCreed,kotor
Hot Topic Starter 
Quote:
Originally Posted by canderis View Post
I don't know. I think that is linking though.
Yea I know, I have most linked but I havent checked if this changed that. I'll check it out later.

HK-42 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > [Tutorial] Naming a custom module

Tags
module, naming, tutorial

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:10 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.